Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:11 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 18:56

Η Κίρκη Κουκοσούλα υποψήφια με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Καζαντζή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φίλες, φίλοι συνδημότες

Είμαι η Κίρκη Κουκοσούλα, κόρη του Νικολάου Κοκοσούλα και της Παρασκευής Παγιατάκη, απόφοιτος του τμήματος Φυσικής, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, και εργάζομαι πάνω από 20 χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης, σε σχολεία του δήμου μας αλλά και εκτός αυτού. Τα τελευταία χρόνια έχω οργανική θέση στο Γενικό Λύκειο Παραβόλας.

Βιώνω καθημερινά τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των νέων παιδιών και των οικογένειών τους, και δηλώνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αγρινίου, στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Καζαντζή.

Είναι στο χέρι μας να πάμε pame mprosta τον τόπο μας, έναν τόπο που αξίζει τόσα όσα χρειάζονται οι άνθρωποι να είναι χαρούμενοι όταν περπατούν στους δρόμους του. Να νοιώθουν ότι υπάρχει μια δημοτική αρχή που νοιάζεται και σέβεται τους ίδιους και τον τόπο στον οποίο ζουν.

Επιθυμώ και δεσμεύομαι να συμβάλλω δυναμικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας μέσα από διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες.

Για τους λόγους αυτούς σας καλώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, επιλέγοντας τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Καζαντζή.

Με Εκτίμηση,

Κίρκη Κουκοσούλα

Διαβάστηκε 456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/