Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:44 μμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 15:46

Σε Αβόρανη, Περιστέρι και Καινούργιο η Χριστίνα Σταρακά: «Για να έχει μέλλον το Αγρίνιο συνολικά πρέπει να πάψει η απαξίωση και η εγκατάλειψη των χωριών μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε Αβόρανη, Περιστέρι και Καινούργιο περιόδευσε το Σάββατο 18/5 η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιό της και  τις δεσμεύσεις της που αφορούν σε καθημερινότητα, υποδομές, αγροτική οδοποιία και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

«Κάθε μέρα περιοδεύουμε στις γειτονιές της πόλης και στα χωριά του δήμου μας προκειμένου να παρουσιάσουμε στους πολίτες το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα στον δήμο Αγρινίου. Ένα σχέδιο που δίνει απαντήσεις στα κρίσιμα θέματα που αφορούν την περιοχή και με το

οποίο θέλουμε να καταστήσουμε τον δήμο μας πρωτοπόρο και καινοτόμο με βασικό ζητούμενο όμως την ισόρροπη ανάπτυξη. Για να έχει μέλλον το Αγρίνιο στο σύνολό του, τα χωριά μας  πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και αποκτήσουν αναπτυξιακή προοπτική», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας διανεμήθηκε έντυπο με τις δεσμεύσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

Την αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής  αξιοποιώντας την μελέτη της Περιφέρειας

Τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας  σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.

Τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων

Την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Μούτσιου

Τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.

Την κατασκευή νέων κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε.  (παιδικές χαρές, πλατείες, πεζοδρόμια)

 

Διαβάστηκε 460 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/