Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:51 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 23:58

Χρήστος Κίσσας - Νεο CD - "ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας παρουσιάζω την πρώτη μου και νέα δισκογραφική δουλειά στο χώρο με τίτλο "ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ". Αποτελείται απο δώδεκα καινούρια δημοτικά τραγούδια σε στίχους του κ.Πέτρου Αγγελόπουλου,μουσική και ενορχήστρωση του μουσικοσυνθέτη κ.Κώστα Πίτσου, στο κλαρίνο έπαιξε ο Μάκης Τσίκος και την επιμέλεια αυτού του δίσκου έχει αναλάβει η δισκογραφική εταιρεία GENERAL MUSIC. Αυτός ο δίσκος περιέχει δύο είδη Δημοτικού τραγουδιού.

Τα ποιό παραδοσιακά π.χ. τσάμικα, καγκέλια, συρτά κ.λ.π και τα ποιό σύγχρονα δημοτικά π.χ ρούμπες τσιφτετέλια κ.λ.π και αυτό έχει ως αντίκτιπο ότι μπορεί να αντιπρισωπεέσει ολες τις ηλικιες των ακροατών.Τα παραδοσιακά τούς πιό παλιούς και τα σύγχρονα δημοτικά τους ποιό νέους.. Οργανώσαμε έτσι τη δημιουργία του δίσκου με αυτό το είδος τραγουδιού γιατί με εκφράζει και μπορώ να το ερμηνεύσω.

Απο το δίσκο ξεχωρίζουν κάποια τραγούδια όπως το "ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ" πού είναι ρούμπα καί είναι ο τίτλος.

Δώσαμε αυτό τον τίτλο στό δίσκο γιατί είναι σαν να προσκαλούμε τον ακροατή να ακούσει το τραγούδι. Βέβαια απορρίψαμε και κάποια τραγούδια μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, και προσπαθήσαμε να κάνουμε μια δουλειά Προσιτή στα μέτρα μας και στα μέτρα του ακροατή που θα το ακούει και θα του αρέσει...


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για τη δημιουργία αυτού του δίσκου καθώς τον κ.Κώστα Πίτσο τον κ.Πέτρο Αγγελόπουλο για την δημιουργία και την επιμέλεια καθώς και την εταιρεία GENERAL MUSIC για τη στήριξη και την αρχή της πρώτης μας συνεργασίας.

kissas 001

kissas 002

kissas 003

kissas 03

kissas 08

kissas 10

 

Διαβάστηκε 2759 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 01:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.