Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:09 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 18:32

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο του PAN-CAFE η εκδήλωση που οργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Πάνος Καμμένος για τον αθλητιμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στον χώρο κάτω από την εξέδρα του γηπέδου του Παναιτωλικού (PAN-KΑΦΕ) ανοιχτή εκδήλωση του συνδυασμού μας με καλεσμένους τους τοπικούς αθλητικούς φορείς και ομιλητές τον επικεφαλής κ. Σταύρο Καμμένο και τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ.Τζούλιο Συναδινό.

Είναι η πέμπτη φορά στα τελευταία χρόνια που η παράταξή μας διαλέγεται με την τοπική κοινωνία για την επόμενη ημέρα του Αθλητισμού στην περιοχή.

Τονίσθηκε η ανάγκη της ύπαρξης σχεδίου που δεν υπάρχει μέχρι σήμερα,που θα συνδιαμορφώσει η επόμενη Δημοτική αρχή μαζί με τους τοπικούς Αθλητικούς φορείς.

Διατυπώθηκαν διαμαρτυρίες από τους εκπροσώπους των παριστάμενων φορέων,για την έλλειψη σχεδιασμού,την παντελή απουσία του Δήμου από τα τοπικά αθλητικά δρώμενα .

Τονίσθηκε η απραξία της απερχόμενης Δημοτικής αρχής στην αξιοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων για πρόσληψη γυμναστών.Από προβλεπόμενες θέσεις πανελλαδικά για το 2018-2019 πρόσληψης 1438 γυμναστών,ο Δήμος Αγρινίου αιτήθηκε την πρόσληψη Μηδέν(0)γυμναστών.

Μόλις στις 24-4-2019(λίγες μέρες πριν τις εκλογές) η απερχόμενη Δημοτική αρχή υπέβαλε αίτημα για βελτιώσεις-αναμορφώσεις προς την Γ.Γ.Α. των υποδομών σε Δ.Α.Κ.,Αη Γιάννη Ρηγανά,Παπαδατών,χωρίς βέβαια να έχει κάνει την παραμικρή μελέτη για τα παραπάνω.

Τέλος τονίσθηκε ότι παρότι αντιπολίτευση η Παράταξή μας στο Δήμο την προηγούμενη πενταετία,κατόρθωσε μέσω μεθοδικών πιέσεων και συντονισμό να γίνει πράξη η ολοκλήρωση των εργασιών του κλειστού Γηπέδου στην Αερογέφυρα Αγρινίου(ο κος απερχόμενος Δήμαρχος εμφανίσθηκε στα εγκαίνια!!),να δεσμευθεί ποσό για την ανακατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον ΄Αγιο Κωνσταντίνο(ΠΟΥ Η ΑΠΕΡΧΌΜΕΝΗ Δημοτική αρχή με λογική μικροπολιτικής αγνόησε και παρέκαμψε),καθώς και την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Λεπενούς που η απερχόμενη Δημοτική αρχή μπλόκαρε και κωλυσιεργούσε μικροπολιτικά,ερχόμενη στις 10 Μαΐου 2019(!) να υποβάλλει μελέτη αναμόρφωσης για προϋπολογισμένο ποσό 1.300.000 ευρώ,την στιγμή που η Γ.Γ.Α από το 2017 είχε δεσμεύσει ποσό 59.000 ευρώ ως προέγκριση για χλοοτάπητας στην Λεπενού.

 

Διαβάστηκε 382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/