Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:24 πμ
 
wm small
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 18:29

Στην Γουριά περιόδευσε χθές ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζει  ακάματα τις περιοδείες  σε όλο τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ο υποψήφιος Δήμαρχος , Κώστας Λύρος. Επόμενος σταθμός χθες

17/5/2019 ήταν η Γουριά του δημοτικού διαμερίσματος Οινιαδών.

Συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», περπάτησε στα σοκάκια του χωριού και έσφιξε τα χέρια των κατοίκων οι οποίοι έσπευσαν  εγκάρδια να τον χαιρετήσουν. Άκουσε με μεγάλη προσοχή να του περιγράφουν τα χρόνια  προβλήματα που τους ταλαιπωρούν στον  τόπο τους.

Ο  Κώστας Λύρος, είχε την ευκαιρία κατά την επίσκεψή του  να συναντηθεί με παλιούς του συνεργάτες  καθώς λόγω του επαγγέλματός συμμετείχε σε έργα που έγιναν στην περιοχή τα προηγούμενα χρόνια, εξέλιξη που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

  Στο τέλος της επίσκεψης ο υποψήφιος Δήμαρχος , Κώστας Λύρος φανερά ευδιάθετος ανέφερε: «  Ήταν μια ανέλπιστα ευχάριστη υποδοχή από τον απλό κόσμο της Γουργιάς. Ακούσουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα των κατοίκων και είδαμε στα μάτια τους την προσμονή για μια  δημιουργική αλλαγή στον τόπο μας.  Δεσμευόμαστε από την επόμενη ημέρα  να σταθούμε δίπλα τους και να συμβάλλουμε στην επίλυση των ζητημάτων τους».

Διαβάστηκε 1028 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/