Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 21:55

Το ευχαριστώ των Πυροσβεστών στον Δήμαρχο Αγρινίου και σε επιχειρήσεις για την ανακαίνιση του κτιρίου της Π.Υ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Μετά την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των εργασιών ανακαίνισης του κτιρίου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα και την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση αυτού του έργου.
Πρώτα και κύρια τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμαρχο Παπαναστασίου Γεώργιο για την προσφορά του, τόσο σε τεχνογνωσία όσο και σε οικοδομικά – υδραυλικά υλικά
την KNAUF και τον Διευθυντή Στυλιανό Κουκαριώτη, για την προσφορά τους σε γυψοσανίδες, το συνεργείο Ματαράγκας για την δωρεά του, με την συμβολή του στη αγορά εσωτερικών πορτών και τέλος τους συναδέλφους που εργάστηκαν και εργάζονται ακόμα για την ολοκλήρωση των εργασιών με την προσωπική τους εργασία: Ασημάκης Ιωάννης, Δένδιας Αντώνιος, Καραγιώργος Ιωάννης, Καραγεώργος Γεώργιος, Κατσιμάρδος Σωτήριος, Μπαλαούρας Δήμητριος, Παναγιωταράς Αντώνιος, Τσιρώνης Αθανάσιος, Ψαρράς Δημήτριος».

Τα παραπάνω έγραψαν Πυροσβέστες του Αγρινίου, σε σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 508 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.