Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 21:52

Πότε κλείνουν τα σχολεία λόγω εκλογών και καλοκαιρινών διακοπών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και από ό,τι φαίνεται οι πιο χαρούμενοι είναι οι μαθητές καθώς τα σχολεία  θα κλείσουν για να γίνουν εκλογικά κέντρα.

Τα σχολεία της χώρας θα κλείσουν από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου, ενώ θα ξανακλείσουν την επόμενη εβδομάδα (από 31 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου) σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα υπάρχει δεύτερος γύρος στις 2 Ιουνίου, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια για το καλοκαίρι
Υπενθυμίζεται πάντως ότι βάσει της απόφασης του υπουργείου Παιδείας:

  • Τα μαθήματα σε γυμνάσια και λύκεια θα τελειώσουν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019. Πρόκειται για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών).
  • Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.
  • Στα δημοτικά το τελευταίο κουδούνι θα χτυπήσει στις 14 Ιουνίου 2019.

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 583 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.