Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:12 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 17:37

Ενδοσχολική επιμόρφωση στο Γυμνάσιο- Λύκειο Ματαράγκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενδοσχολική επιμόρφωση διοργανώνεται από το Γυμνάσιο-Λύκειο Ματαράγκας και το Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου και Υπεύθυνο Παιδαγωγικής Ευθύνης των σχολείων κ .Κωνσταντίνο Νάκο την Παρασκευή 17-5-2019 και ώρα 10.45

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων είναι το ακόλουθο:

Μαργάρα Θεοδώρα, Διευθύντρια 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος με θέμα: «Καλές Πρακτικές διαχείρισης κρίσεων στη σχολική τάξη: Πώς δημιουργούμε όρια στη συμπεριφορά των μαθητών»

Μάκη Κωστούλα, Κοινωνική Ψυχολόγος, MSc στην Κριτική Θεώρηση, PhD στην Ανάλυση Λόγου στην Κοινωνική Ψυχολογία με θέμα: «Διαχείριση Προβλημάτων Σχολικής Τάξης, μια ανοιχτή συζήτηση με βιωματικό τρόπο».

Την επιμόρφωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Υπεύθυνος Παιδαγωγικής Ευθύνης Κος  Νάκος Κωνσαντίνος.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 591 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.