Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 15:08

Στα Καραπανέικα περιόδευσε η Χριστίνα Σταρακά: «Εμείς νοιαζόμαστε για τις γειτονιές και έχουμε λύσεις που λαμβάνουν υπόψη τους πολίτες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο κέντρο του Αγρινίου και συγκεκριμένα στα Καραπανέικα και την ευρύτερη περιοχή περιόδευσε χθες 15/5 η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, προκειμένου να συναντηθεί με πολίτες και να ακούσει τους προβληματισμούς τους για την καθημερινότητα στο κέντρο της πόλης.

Επισκέφτηκε πλήθος τοπικών επιχειρήσεων, από κοινού με υποψηφίους από τον Συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς»  και συνομίλησε με τους πολίτες, οι οποίοι περιέγραφαν μια δύσκολη συγκυρία που βιώνουν, στην οποία προστίθεται η απουσία της σημερινής δημοτικής αρχής από τα προβλήματα.

Τα θέματα καθαριότητας και κυκλοφορίας κυριάρχησαν ενώ πολλά ήταν τα παράπονα των πολιτών για το πώς γίνεται η διαχείριση του ελάχιστου  δημόσιου χώρου που υπάρχει. Δεν ήταν λίγες οι

περιπτώσεις που οι πολίτες μετέφεραν σκωπτικά σχόλια για τους τρόπους  που επέλεξε να θυμίσει την παρουσία της η σημερινή δημοτική αρχή, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

«Οι πολίτες θέλουν λύσεις στην καθημερινότητά τους αλλά, κυρίως, θέλουν ανθρώπους να νοιάζονται. Όχι να τους βλέπουν σαν εκλογική πελατεία μια φορά κάθε πέντε χρόνια. Εμείς νοιαζόμαστε και δεσμευόμαστε ότι την επομένη των εκλογών θα είμαστε καθημερινά κοντά τους για να τους ακούμε και να βρίσκουμε τρόπους να καλυτερεύουμε την ζωή τους», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Διαβάστηκε 593 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/