Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:03 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 15:04

Περιοδεία Σταύρου Καμμένου στο Καινούργιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περιοδεία στο Καινούργιο πραγματοποίησε χθες 15/05,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ.Σταύρος Καμμένος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Κατά την επίσκεψή του ο κ.Καμμένος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, να ακούσει τα προβλήματά τους και να ανταλλάξει απόψεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους , την προοπτική της περιοχής και τις δυνατότητες ανάδειξης και αξιοποίησης της λίμνης Τριχωνίδας.

Μεταξύ άλλων , τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το αποχετευτικό δίκτυο, την βελτίωση του οδικού δικτύου και ηλεκτροφωτισμού, την αξιοποίηση δημοτικών χώρων, καθώς και τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ.Σταύρος Καμμένος, αφού  παρουσίασε συνοπτικά τις προτάσεις του συνδυασμού του, δεσμεύθηκε για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής, ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/05 στο Καινούργιο όπου θα παρουσιάσει την πρόταση της «Ανεξάτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας»  για την ανάπτυξη της λίμνης Τριχωνίδας.

«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και την αδιαφορία των τελευταίων χρόνων.Να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά και το Δήμο μας.Να αναδείξουμε επιτέλους,  τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε Δημοτικής Ενότητας, της κάθε Τοπικής Κοινότητας και του κάθε χωριού ξεχωριστά», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ.Σταύρος Καμμένος.

Διαβάστηκε 468 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/