Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:17 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 17:57

«Συμπαίκτες» στο Αγρίνιο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H μορφή της συνεργασίας του Παναιτωλικού με την Μπενφίκα

«Αγκαλιά» θα πορεύονται εις στο εξής Παναιτωλικός και Μπενφίκα. Κι αυτό δεν είναι μυστικό. Οι δύο ομάδες όπως έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, θα΄χουν μια ευρύτερη συνεργασία σε πολλαπλά επίπεδα. Από την επαγγελματική ομάδα, μέχρι και τις ακαδημίες. Κι σε αυτό το νέο μοντέλο συνεργασίας, το πορτογαλικό κλαμπ ψιθυρίζεται πως θα είναι «συμπαίκτης» του Παναιτωλικού. Κάτι που σημαίνει πως θα παίζει σημαίνοντα ρόλο στη λήψη των αποφάσεων εντός των αγρινιώτικων τειχών.

Το νέο πλάνο έχει ήδη μπει μπροστά και περιλαμβάνει τις αφίξεις στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού παικτών και προπονητή από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι οποίοι θα φέρουν στην…ούγια την υπογραφή της Μπενφίκα. Στο Αγρίνιο θα στηθεί μια πορτογαλική παροικία το φετινό καλοκαίρι.

Παρεμπιπτόντως, για το έργο που έρχεται είχε ενημερωθεί ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος λίγο πριν από το φινάλε της τρέχουσας σεζόν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό.Τυχαίο; Κι αν απορείτε γιατί ξαφνικά τόσες μεγάλες «αγάπες» μεταξύ των δύο ομάδων, κρατήστε αυτό που…αλίευσε η στήλη πως κυκλοφορεί στα ψαγμένα στέκια του Αγρινίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ψιθυρίζονται, η Μπενφίκα δεν έχει κλείσει μια απλή συμφωνία με τον Παναιτωλικό για την συνεργασία μεταξύ των δύο κλαμπ, αλλά πολλά περισσότερα πράγματα.Επί της ουσίας φέρεται να έχει τον έλεγχο του 50% του συλλόγου και να…τρέχει από κοινού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Φώτη Κωστούλα την ομάδα του Αγρινίου. Κάτι που φυσικά χρήζει έρευνας και δυνατού ρεπορτάζ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι Μπενφίκα και Παναιτωλικός δεν αποτελούν απλά και μόνο δύο συνεργάτες, αλλά έγιναν «συμπαίκτες».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Διαβάστηκε 790 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.