Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 23:35

Μήπως το έχουμε ξεχάσει;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ;

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για την Ευρώπη.

Σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει την κατεύθυνση που θα πάρει ας μην τσιμπήσουμε στα μικροκομματικά διλλήματα η αυτός η εγώ που εξάλλου έχουν παλιώσει και ας πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Ας σκεφτούμε τι Ευρώπη θέλουμε την Ευρώπη αυτών που δέκα χρόνια τώρα έχουν βαλθεί να την διαλύσουν και ως ένα βαθμό το έχουν καταφέρει και υποκριτικά στρέφονται κατά του Όρμπαν και της Ακροδεξιάς(λες και αυτοί δεν εφάρμοσαν τις ίδιες τακτικές εκεί που συναντούσαν αδυναμία) η μια διαφορετική Ευρώπη (αν μπορεί να υπάρξει αλλά ας το παλαίψουμε όσο μπορούμε).

 Ψηφίζουμε για την Ευρώπη και ελάχιστα το έχω ακούσει (γιατί άραγε;).Ψηφίζουμε για την Ελλάδα γιατί πορεύονται μαζί...Και είμαι απόλυτα πεπεισμένη οτι αν δεν γίνει κάτι ουσιαστικό εκεί έξω θα κουβαλάμε την μιζέρια μας για πολλά χρόνια ακόμη σε αυτή την χώρα...

Ας είναι το αποτέλεσμα μια ευχάριστη έκπληξη για τους λαούς της Ευρώπης και μια δυσάρεστη γι' αυτούς που κινούν τα νήματά της σήμερα!

Χριστίνα Σκαπετούλια

Διαβάστηκε 1680 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.