Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:11 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 18:04

Επίδομα ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποιος ο στόχος για την σταθερή ημερομηνία καταβολής

Στην αναμονή βρίσκονται οι δικαιούχοι του επιδόματος ενοικίου, οι αιτήσεις των οποίων εγκρίθηκαν εντός του Απριλίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η καταβολή των χρημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα, στις 22 του μήνα, αναμένεται να γίνει η πληρωμή του μηνός Μαΐου, ενώ στόχος είναι να κατατίθενται τα χρήματα κάθε μήνα κοντά στις 22, ανάλογα και με τις ημέρες που θα πέφτει η εν λόγω μέρα.

Οι δικαιούχοι θα πληρωθούν το επίδομα του Μαΐου, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, εφόσον τα δικαιούνται.

Το επίδομα αναμένεται να είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο, να συμψηφίζεται και να μη λογίζεται ως εισόδημα για τα κριτήρια του ΚΕΑ και του επιδόματος τέκνων.

agrinniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.