Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:04 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 15:14

Ο Σταμάτης Σαλέας και η Έλενα Μανιάτη σε ρυθμούς Φλαμένκο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αγαπημένος μας Σολίστας και η γοητευτική κυρία της Μουσικής δέχτηκαν πρόταση από Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης στην Ισπανία να συμμετέχουν στο πασίγνωστο φεστιβάλ Sonar που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη και συγκεντρώνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για τους σπουδαίους μουσικούς που εμφανίζονται, όσο και για τις νέες τάσεις και ιδέες που γεννιούνται στην διεθνή μουσική σκηνή.

Οι δύο Συνεργάτες θα ταξιδεψουν στην Ισπανική πόλη για να παρουσιάσουν πασίγνωστα παραδοσιακά Ισπανικά κομμάτια, Ενορχηστρωμένα με Ελληνικά όργανα, που είναι πολύ δημοφιλή στην Ιβηρική χερσόνησο. Οι Εκπλήξεις από τους 2 Δημιουργούς δεν σταματούν εδώ, ήδη ετοιμάζουν 2 νέες κυκλοφορίες, ένα υπέροχο καλοκαιρινό κομμάτι σε Μουσική του Σταμάτη και Στίχους της Έλενας, που ερμηνεύει μία νέα ταλαντούχα τραγουδίστριά, αλλά και το ολοκαίνουριο σολιστικό ιδιαίτερο άκουσμα του Σταμάτη, σε μία φιλόδοξη και πολύ προσεγμένη παραγωγή, που όπως μάθαμε συμβαίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το videoclip θα γυριστεί σε έναν υπέροχο χώρο, ενώ την εμφάνισή του Σταμάτη επιμελείται γνωστός σχεδιαστής και όπως μας είπε η Έλενα το αποτέλεσμα αναμένεται να μας καταπλήξει.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Διαβάστηκε 2243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.