Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  12:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 12:40

Χριστίνα Σταρακά στους ετεροδημότες της Αθήνας: «Στην στασιμότητα και την αδράνεια αντιπαραβάλλουμε το σχέδιό μας για το Αγρίνιο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, μέσα σε κλίμα πίστης για την νίκη στις επικείμενες εκλογές, μίλησε στους ετεροδημότες της Αθήνας χθες βράδυ(13/5), η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Πολύ δυνατή και φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή υπήρξε η προσφώνηση της κόρης της Χριστίνας Σταρακά, Θάλειας, προς την μητέρα της.

Οι πολίτες  που βρέθηκαν στην ομιλία της Χριστίνας Σταρακά δεν περιοριζόταν σε κομματικά πλαίσια κι έδειξαν ότι νιώθουν κοντά στον Δήμο τους και στο πρόσωπο που τους εμπνέει, την Χριστίνα Σταρακά, μέσα από κοινές μνήμες, καταβολές και σχέδια για τον αγαπημένο τους τόπο.

«Απευθύνομαι σ’ εσάς, που ο τόπος μας δεν μπόρεσε να σας κρατήσει στην αγκαλιά του, γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Απευθύνομαι σ’ εσάς, που για να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας αναγκαστήκατε να αναζητήσετε αλλού τόπο κατοικίας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαστε υπερήφανοι για τον μοναδικό αυτό και ιστορικό τόπο. Φυλάτε μέσα σας  τις ζωντανές μνήμες, την ιστορία του τόπου μας. Και γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι αυτού του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου, στην αρχή της ομιλίας της.

Οι ετεροδημότες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα βασικά σημεία των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού «Αγρίνιο μπορείς» και να αξιολογήσουν δράσεις που θα βγάλουν το Αγρίνιο από το τέλμα της αδράνειας. Κατά την διάρκεια της ομιλίας της η Χριστίνα Σταρακά παρουσίασε το σχέδιό της για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αγρινίου, το οποίο βασίζεται σε δέκα ειδικές ενότητες συν μία ξεχωριστή για την Λίμνη Τριχωνίδα. «Πιστεύουμε πως όταν ενώνεις και αξιοποιείς αρμονικά τη δυναμική του αστικού κέντρου, με τις τεράστιες δυνατότητες  του πρωτογενή τομέα, το περιβάλλον της Τριχωνίδας και της Λυσιμαχίας, του Αχελώου και των τεχνητών λιμνών, τους ορεινούς όγκους και τους αρχαιολογικούς χώρους, όταν ενισχύεις την απασχόληση και την επιχειρηματική δραστηριότητα, εξασφαλίζεις ένα βιώσιμο εισόδημα για τους πολίτες της περιοχής και δημιουργείς έναν ισχυρό και ανταγωνιστικό Δήμο, έναν Δήμο που μπορεί να κρατήσει τους κατοίκους στον τόπο τους», τόνισε η Χριστίνα Σταρακά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου χαρακτήρισε παροιμιώδη την ανικανότητα της διοίκησης Παπαναστασίου, η οποία κόστισε ακριβά στο Αγρίνιο. «Μας έλεγε πριν 5  χρόνια ο κ. Παπαναστασίου πως θα χαράξει νέους δρόμους ήθους και πολιτικής. Οι μόνοι δρόμοι που χάραξε είναι νέοι δρόμοι πολιτικής υποκρισίας και γραφικότητας. Και του απευθύνω ένα ερώτημα από αυτό εδώ το βήμα. Πόσα κυβικά τσιμέντο αξίζει η αξιοπρέπεια της δημοτικής αρχής κ. Παπαναστασίου; Πόσα κυβικά τσιμέντο κοστολογείτε την ιστορία του τόπου, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του;», επεσήμανε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.


Το κείμενο της ομιλίας

Πατριώτισσες – πατριώτες,

Φίλοι και φίλες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την παρουσία σας στη σημερινή μας συγκέντρωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής πορείας.

Έχω σήμερα τη χαρά να απευθύνομαι σ’ ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια της ιδιαίτερής μας πατρίδας.

Απευθύνομαι σ’ εσάς, που ο τόπος μας δεν μπόρεσε να σας κρατήσει στην αγκαλιά του, γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας.

Απευθύνομαι σ’ εσάς, που για να ανοίξετε τα φτερά σας και να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας αναγκαστήκατε να αναζητήσετε αλλού τόπο κατοικίας.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αναστρέψουμε αυτή την πορεία, ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαστε υπερήφανοι για τον μοναδικό αυτό και ιστορικό τόπο.

Φυλάτε μέσα σας  τις ζωντανές μνήμες, την ιστορία του τόπου μας.

Και γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι αυτού του τόπου

Γι’ αυτό θέλω μαζί, να αγωνιστούμε,  για ένα ΑΓΡΙΝΙΟ  ζωντανό,  συναρπαστικό, βιώσιμο, με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες.

Να νοικοκυρέψουμε τις Κοινότητες και τις γειτονιές μας, να στηρίξουμε τον ντόπιο παραγωγό και επιχειρηματία, για να μετατραπεί ο Δήμος μας σε πραγματικό υπηρέτη του Δημότη.

Να κάνουμε το Δήμο μας ένα οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο, έναν πραγματικό πόλο ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα.

Η παρουσία σας με γεμίζει αισιοδοξία.

Ναι.

Το Αγρίνιο μπορεί.

Αρκεί η δημοτική αρχή να έχει όραμα, σχέδιο, διεκδίκηση,  επιμονή και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων.

Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση του Δήμου μας.

Να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια και τη στασιμότητα.

Να αφήσουμε οριστικά πίσω τη χαμένη πενταετία.

Φίλες και φίλοι,

Η παροιμιώδης ανυπαρξία και ανικανότητα της που χαρακτηρίζουν τη διοίκηση Παπαναστασίου, κόστισε στο Δήμο ακριβά.

Κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο,

κανένα έργο στις τοπικές μας κοινότητες,

με πλήρη ανικανότητα αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων από το ΕΣΠΑ,

με το φτωχότερο τεχνικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών,

με στασιμότητα στην υπόθεση της ανάπλασης Πάρκου,

με την έλλειψη πρωτοβουλιών για την Τριχωνίδα και τον Αχελώο,

χωρίς καμία πρόοδο στην υπόθεση του Επιχειρηματικού Πάρκου,

χωρίς ένταξη στο ΕΣΠΑ του εργοστασίου Χώρου Υγειονομικής ταφής Υπολειμμάτων στη Λεπενού,

με πλήρη απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων και της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Ο κατάλογος υστέρησης του κ. Παπαναστασίου είναι μακρύς και καταλαμβάνει όλους τους τομείς των δημοτικών αρμοδιοτήτων.

Η αδράνεια, η αναβλητικότητα και την ανευθυνότητα χαρακτηρίζουν τη θητεία του.

Αποθέωσε τις πελατειακές σχέσεις, ενώ επιδόθηκε σε ένα όργιο προεκλογικών και ρουσφετολογικών προσλήψεων διμηνητών. Όμως ο Αγρινιώτης είναι περήφανος άνθρωπος και δεν μπορεί κάποιος να τον κοροϊδέψει με λίγη άσφαλτο και λίγο τσιμέντο δέκα μέρες πριν τις εκλογές και να του λέει πως «έτσι αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των πολιτών».

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι αυτή η δημοτική αρχή και αυτός ο δήμαρχος έχασαν 5 χρόνια για το Αγρίνιο.                           

Είναι ότι εμπαίζουν τους δημότες. Είδαμε ένα απίστευτο σόου , μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Παπαναστασίου να καμαρώνει για λίγα μέτρα  άσφαλτο σε δρόμους.

Θεωρούν τους Αγρινιώτες πολίτες τριτοκοσμικής μπανανιάς.

Μας έλεγε πριν 5  χρόνια ο κ. Παπαναστασίου πως θα χαράξει νέους δρόμους ήθους και πολιτικής. Οι μόνοι δρόμοι που χάραξε είναι νέοι δρόμοι πολιτικής υποκρισίας και γραφικότητας.

Και του απευθύνω ένα ερώτημα από αυτό εδώ το βήμα. Πόσα κυβικά τσιμέντο αξίζει η αξιοπρέπεια της δημοτικής αρχής κ. Παπαναστασίου;

Πόσα κυβικά τσιμέντο κοστολογείτε την ιστορία του τόπου, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του

Αντί να βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών… έκαναν καθημερινότητα τις πελατειακές σχέσεις .

Το Αγρίνιο μπορεί πολύ περισσότερα από αυτό που νομίζει η σημερινή δημοτική αρχή .

Και αυτό είναι μια δέσμευση μου για την όποια σας κοιτώ στα μάτια

Δώστε μου τη δύναμη και δεσμεύομαι όχι απλά ως αυριανή δήμαρχος, αλλά ως μια γυναίκα που γεννήθηκε,  μεγάλωσε, αγωνίστηκε σκληρά  μέσα στις γειτονιές αυτής της πόλης ότι δεν θα βάλω ποτέ τον πήχη χαμηλά για αυτό τον μοναδικό τόπο.

Ο πήχης θα είναι πάντα ψηλά για το Αγρίνιο. Εκεί που του αξίζει. Εκεί που αξίζει για όλους εσάς και τα όνειρα που κάνετε για αυτό τον ιστορικό τόπο.

Αυτή είναι η δέσμευση μου.

Ποτέ ξανά μια δημοτική αρχή που βολεύει την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της πόλης με λίγα κυβικά άσφαλτο.

Αυτές οι πολιτικές αυτές οι λογικές τελειώνουν οριστικά στις 26 Μαΐου.

Τέλεια και παύλα

Η αδράνειά του κ. Παπαναστασίου στέρησε σημαντικούς πόρους από το Δήμο. Έβλεπε τις προσκλήσεις του ΕΣΠΑ να περνούν, χωρίς καν να καταθέτει πρόταση ένταξης έργων.

Κατέκτησε δε την παγκόσμια πρωτιά να στείλει σε λάθος διεύθυνση την πρόταση για ένταξη έργων ύδρευσης, αποστερώντας από το Δήμο σημαντικούς πόρους για την εκτέλεση απαραίτητων έργων.

Με την αναβλητικότητα στη λήψη και υλοποίηση αποφάσεων, αφέθηκε ο Δήμος να λειτουργεί με την κεκτημένη από πριν ταχύτητα και με αυτόματο πιλότο.

Αντιμετώπισε τα μεγάλα ζητήματα της πόλης με περισσή ανευθυνότητα, προτάσσοντας το προσωπικό από το Δημοτικό, απομονώνοντας έτσι το Δήμο από τους φυσικούς του συμμάχους, όπως το Πανεπιστήμιο και τους όμορους Δήμους.

Η καταστροφική θητεία του κ. Παπαναστασίου είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Γι’ αυτό άλλωστε τον εγκατέλειψαν κορυφαία στελέχη του Συνδυασμού του, άνθρωποι που είχαν εκλεγεί στις πρώτες θέσεις του Ψηφοδελτίου του.

Για του λόγου το αληθές, αρκεί να συγκρίνει κανείς τις προεκλογικές εξαγγελίες με τις οποίες εκλέχτηκε Δήμαρχος το 2014, με τον απολογισμό των πεπραγμένων του και θα αντιληφθεί την  πλήρη αναντιστοιχία λόγων και έργων, υποσχέσεων και συνέπειας.

Είναι ενδεικτικό ότι περιοδεύει αυτή την εποχή σε κοινότητες και δεν έχει να παρουσιάσει καμία ουσιαστική παρέμβαση.

Φίλες και φίλοι,

Ο κ. Παπαναστασίου ανήκει στο παρελθόν.

Ήρθαμε εδώ σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Να μιλήσουμε για το παρόν και το μέλλον του Αγρινίου.

Δώσαμε ήδη στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας για την επόμενη δημοτική περίοδο, όπως αυτό διαμορφώθηκε μέσα από μια εξαιρετικά γόνιμη διαδικασία διαλόγου με τα Επιμελητήρια, τους παραγωγικούς και συλλογικούς φορείς, τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων και απλών πολιτών.

Ο πλούτος των ιδεών και των προτάσεων που κατατέθηκε, αξιοποιήθηκε και μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση, όπου αποτυπώνονται ξεκάθαρα οι θέσεις, οι προτάσεις και το όραμά μας για έναν σύγχρονο, ανταγωνιστικό και δημιουργικό Δήμο Αγρινίου, ικανό να ανταποκριθεί στην αναπτυξιακή προσπάθεια που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Πιστεύουμε πως όταν ενώνεις και αξιοποιείς αρμονικά τη δυναμική του αστικού κέντρου, με τις τεράστιες δυνατότητες  του πρωτογενή τομέα, το περιβάλλον της Τριχωνίδας και της Λυσιμαχίας, του Αχελώου και των τεχνητών λιμνών, τους ορεινούς όγκους και τους αρχαιολογικούς χώρους, όταν ενισχύεις την απασχόληση και την επιχειρηματική δραστηριότητα, εξασφαλίζεις ένα βιώσιμο εισόδημα για τους πολίτες της περιοχής και δημιουργείς έναν ισχυρό και ανταγωνιστικό Δήμο, έναν Δήμο που μπορεί να κρατήσει τους κατοίκους στον τόπο τους.

Φίλες και φίλοι.

Γνωρίζουμε καλά ότι το έργο δεν παράγεται με λόγια, υποσχέσεις και καλές προθέσεις.

Χρειάζεται δουλειά. 

Χρειάζεται σχέδιο, όραμα, πείσμα.

Χρειάζεται όμως κι ένα ισχυρό εργαλείο, που δεν είναι άλλο από τον ίδιο το Δήμο και τις Υπηρεσίες του.

Γι’ αυτό αρχίζουμε από εκεί.

Απενεργοποιούμε τον αυτόματο πιλότο στον οποίο έχει περιέλθει η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Αξιοποιούμε και κινητοποιούμε όλο το αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό του.

Οργανώνουμε έναν αποτελεσματικό και ευέλικτο Δήμο, ικανό να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες και τις νέες προκλήσεις.

Η εξυπηρέτηση του πολίτη τίθεται στο επίκεντρο του συστήματος διοίκησης.

Η οργάνωση των Δημοτικών Υπηρεσιών γίνεται πολιτο-κεντρική.

Η εξυπηρέτηση από ένα σημείο, η εξυπηρέτηση από απόσταση και η ενεργοποίηση του Γραφείου Διοικητικής Βοήθειας προωθούνται άμεσα. 

Ενισχύουμε τη Διαφάνεια, βελτιώνουμε τα οικονομικά και προωθούμε τη δυνατότητα on-line παρακολούθησης του προϋπολογισμού από τους δημότες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου ανά πάσα στιγμή για το τι ξοδεύεται, πού και από ποιον.

Εμπιστευόμαστε τον πολίτη,

Εμπιστευόμαστε τον Αγρινιώτη και την Αγρινιώτισσα. Προωθούμε τη συμμετοχικότητα και τη συλλογικότητα, τις διαδικασίες διαβούλευσης και την ανάπτυξη συνεργασιών.

Με δέκα και ένα σημεία αλλάζουμε το Αγρίνιο.

Δημιουργούμε την ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΛΗ, προωθώντας ενιαίο σχέδιο ψηφιακής στρατηγικής με τα Επιμελητήρια και τους παραγωγικούς φορείς του Δήμου.

Με δόγμα τη φράση «κανένας πολίτης μόνος, κανένας πολίτης αβοήθητος», , αναπτύσσουμε νέες δημιουργικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων οικονομικού και κοινωνικού αποκλεισμού.

Επενδύουμε στο μέλλον του τόπου μας και ανταποκρινόμαστε στην υποχρέωσή μας για την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους χώρους μάθησης, δημιουργικής απασχόλησης, άθλησης και ψυχαγωγίας της νέας γενιάς του Δήμου μας.

Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες και τα διαθέσιμους πόρους των εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και των Κοινοτήτων, με την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης – αποχέτευσης, την βελτίωση των υποδομών περιβάλλοντος και κοινόχρηστων χώρων, της αισθητικής και της ταυτότητας του Δήμου.

Διεκδικούμε δυναμικά την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων και ζητημάτων του Δήμου μας όπως η οδική σύνδεση με την Ιόνια Οδό, το Πανεπιστήμιο και το Φυσικό Αέριο.

Πρωταρχικό μας μέλημα η δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου.

Συμμετέχουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια των παραγωγικών φορέων για την προώθηση της ανάπτυξης και της παραγωγικότητας.

Συστήνουμε άμεσα το Συμβούλιο Επιχειρηματικότητας.

Προωθούμε σειρά μέτρων και πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του αγροτικού χώρου, τη βελτίωση των υποδομών και την ανάπτυξη νέων, την ανάπτυξη οικολογικής διατροφικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, καθώς και τη μετάβαση στην ευφυή γεωργία.

Η λειτουργία Τοπικού Τουριστικού Δικτύου και η εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης, θα δώσει δυναμική και νέες θέσεις εργασίας σ’ έναν τομέα που μέχρι σήμερα βρίσκεται εν υπνώσει.

Η μελέτη που εκπονούμε ως Περιφέρεια για τη λίμνη Τριχωνίδα, είναι μόνο η αρχή.

Σχεδιάζουμε διαδρομές προσκυνηματικού – πολιτιστικού και περιβαλλοντικού τουρισμού γύρω από τη λίμνη Τριχωνίδα, με σκοπό την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και τη σύνδεση με την τοπική δημιουργική και πολιτιστική δραστηριότητα.

Προωθούμε ειδικό πρόγραμμα για τον τουρισμό πόλης στο Αγρίνιο ( city branding) με τοπόσημο το ΠΑΡΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Αναπτύσσουμε ειδικές δράσεις εναλλακτικού τουρισμού για την περιοχή του αρχαιολογικού χώρου Στράτου και των διάσπαρτων Βυζαντινών και άλλων μνημείων, στην τεχνητή λίμνη Καστρακίου, στην περιοχή του ρου του Αχελώου και τέλος, στην περιοχή λίμνης Λυσιμαχείας – Αγγελοκάστρου.   

Εκπονούμε ειδικό αγροτοτουριστικό πρόγραμμα για την περιοχή των  Δημοτικών Ενοτήτων ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ. 

Οι δράσεις μας στον τομέα του Πολιτισμού και του Αθλητισμού συμπληρώνουν τη δέσμη των δέκα τομέων, μέσω των οποίων φιλοδοξούμε να δώσουμε νέα δυναμική στο Δήμο μας.

Η Τριχωνίδα αποτελεί μια ξεχωριστή ενότητα στο πρόγραμμά μας, γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Φίλες και φίλοι,

Οι εκλογές της 26ης Μαϊου είναι κρίσιμες και θα καθορίσουν την πορεία του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.

Έχουμε χρέος, όλοι οι υποψήφιοι, όλοι οι συνδυασμοί, να αφήσουμε στην άκρη τη μιζέρια και τη μικροπολιτική και να καταθέσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και δεσμεύσεις για μέλλον του Αγρινίου.

Εμείς το κάναμε έγκαιρα.

Ο κ. Παπαναστασίου, μετά από 5 χρόνια θητείας και 12 ημέρες πριν τις εκλογές, αναγκάζεται να επαναλάβει πάλι όσα έλεγε το 2014, για τα οποία δεν έκανε τίποτε.

Αγαπητοί συμπατριώτες

Στην έλλειψη οράματος και τη στασιμότητα αντιπαραβάλουμε το σχέδιό μας.

Με πρώτο σταθμό τις εκλογές του Μαΐου, ξεκινάμε τη διαδρομή για το αύριο του Αγρινίου.

Διαθέτουμε ένα δυναμικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Ένα Ψηφοδέλτιο που συνδυάζει εμπειρία, νιάτα, αναγνώριση και προοπτική.

Αποτελεί ένα μείγμα σύνθεσης ανάμεσα σε στελέχη με θητεία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, και νέα στελέχη που προσθέτουν το δικό τους όραμα και τη δική τους δυναμική.

Νέες και νέοι που έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος και η καθημερινότητα μας δεν αλλάζει προς το καλύτερο αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους που θα ωθήσουν τον τόπο μας μπροστά.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Ελπίδας.

Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον του Αγρινίου.

Σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι για το Αγρίνιο των ονείρων μας, σας καλούμε να πάμε μαζί.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Κρατήστε μέσα σφιχτά, δυνατά τις αναμνήσεις του τόπου μας.

Όμως είναι η ώρα να το πιστέψουμε μαζί όσο ποτέ άλλοτε

τώρα είναι η ώρα για το  Αγρίνιο του μέλλοντος μας

Όχι απλά για το Αγρίνιο των παιδικών εφηβικών μας ονείρων μας

αλλά για το Αγρίνιο των παιδιών μας.

Τώρα είναι η ώρα για μια αποφασιστική, εμβληματική στιγμή για το τόπο μας.

Να είμαστε μαζί, να αλλάξουμε μαζί σελίδα για την ζωή και τον τόπο μας.

Να βάλουμε το Αγρίνιο ψηλά

Εκεί που αξίζει, εκεί  που μπορεί

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη

Σας καλώ να μην κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό από αυτό που αξίζουμε

Κανείς δεν θα κρατήσει ξανά πίσω τον τόπο

είναι στο δικό σας χέρι, 

Είναι η ώρα όλων εσάς που δεν πάψατε ούτε στιγμή να ονειρεύεστε για αυτόν το τόπο

Το Αγρίνιο Μπορεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας,

για την εμπιστοσύνη σας.

Όλοι μαζί, με αποφασιστικότητα,

πάμε μπροστά,

πάμε για μια μεγάλη νίκη.

Νίκη όλων μας,

Νίκη όλων των Αγρινιωτών.

Το Αγρίνιο μας χρειάζεται όλους.

Το Αγρίνιο μπορεί.

 

Διαβάστηκε 694 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/