Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 01:40

Ημερίδα για τα έργα ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία (Παρ 17/5/2019 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αιολικά έργα και νέο ενεργειακό περιβάλλον για την ανάπτυξη της οικονομίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Δ/ντης του Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Ειδ. Επιστήμονας, Συντονιστής Ομάδας Διαγωνιστικών διαδικασιών ΑΠΕ, Δρ. Διονύσιος Παπαχρήστου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει ο Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και οι Ενεργειακές Κοινότητες που έχει συγκροτήσει, με κεντρικό θέμα τα έργα ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 7:00 το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Ένωσης Αγρινίου για την περαιτέρω αναζήτηση αναπτυξιακών ευκαιριών για τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, στη βάση του νέου θεσμικού πλαισίου και των δυνατοτήτων που σήμερα υπάρχουν, όπως αναλυτικά θα εξηγήσει το καθ’ ύλην αρμόδιο στέλεχος της ΡΑΕ, κ. Παπαχρήστου.

Σημειώνουμε ότι η Ένωση Αγρινίου αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που υπάρχουν στην ενεργειακή αγορά και δημιουργεί ένα νέο ενεργειακό περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες της περιοχής, με το όφελος να διαχέεται συνολικά στην τοπική οικονομία.

Διαβάστηκε 1172 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία