Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 20:19

Γέμισε παιδιά το γήπεδο του Παναιτωλικού στην τελετή λήξης των Κατηχητικών (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η τελετή λήξης των κατηχητικών σχολείων της περιοχής. Οι κερκίδες του γηπέδου του Παναιτωλικού γέμισαν από εκατοντάδες παιδιά διαφόρων ηλικιών που συμμετείχαν στη γιορτή και που παρακολούθησαν και φέτος τα κατηχητικά της Μητρόπολης στο Αγρίνιο.

Την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε θεατρικό δρώμενο και τραγούδι, διοργάνωσε το γραφείο Νεότητας της Ιερά Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρακολούθησε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και τους  ιεράρχες τη μεγάλη γιορτή και ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία στα μαθήματα τους ενώ  τόνισε ότι  θα συνεχίσει τη στήριξη στο πολύτιμο έργο που επιτελούν τα κατηχητικά στην πόλη μας.  «Η προσφορά σας  στη σύγχρονη κοινωνία έχει καταγραφεί καθώς έχετε καταφέρει να  εμπνεύσετε  σεβασμό και αγάπη στα ιδανικά και τις αρετές της πατρίδας», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 890 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.