Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 18:54

Βραβεία στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική κέρδισαν η ζωγράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη και μαθητές της απο την Πάλαιρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το δεύτερο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ στη Ζωγραφική βραβεύτηκε η εικαστικός ζωγράφος και αγιογράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη από την Παλαιρο Αιτωλοακαρνανιας για το έργο της "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ".

Επίσης στον ίδιο διαγωνισμό βραβεύτηκαν και οι μαθητές της Γεωργία Ταμπακη, Χρήστος Χρυσούλης, Άννα Τουσια και Αλεξάνδρα Χαλιμουρδα.

Δεύτερο βραβείο στη μαθήτρια της Γεωργία Ταμπακη στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό & Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό ΕΠΟΚ, για το έργο της ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Το τρίτο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ μοιράζονται οι μαθητές της Χρήστος Χρυσούλης για το έργο του ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ , Αλεξάνδρα Χαλιμουρδα για το έργο της ΕΙΡΉΝΗ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ και Άννα Τουσια για το έργο της ΒΌΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ.

 

Διαβάστηκε 656 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.