Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 12:37

Σε Τριαντέικα , Ελαιόφυτο, Μεγάλη Χώρα και Λεπενού ο Γιώργος Παπαναστασίου:  «Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι καθημερινό και πάνω απ’ όλα έμπρακτο».

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε Τριαντέικα,  Ελαιόφυτο, Μεγάλη Χώρα και Λεπενού, περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή - Τόπος να ζεις» πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συζήτησε εκτενώς με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες σε εγκάρδιο κλίμα, τα έργα υποδομής και κυρίως οδοποιίας, που έγιναν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας της δημοτικής αρχής, δεσμευόμενος ότι θα έχουν συνέχεια.

«Έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις που είχαν ανάγκη οι δημοτικές μας ενότητες. Χωριά με μεγάλο πληθυσμό τα οποία για πολλά χρόνια  είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Εμείς, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις,  καταφέραμε να  βελτιώσουμε την εικόνα. Το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι καθημερινό και πάνω απ’ όλα έμπρακτο. Οι πολίτες το βλέπουν και το αναγνωρίζουν» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Διαβάστηκε 915 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/