Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:36 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 17:59

Αγρίνιο: Εκπόνηση δωρεάν αρχιτεκτονικής μελέτης γλυπτού/παρέμβασης με θέμα τον καπνό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανάρτησή του στο facebook ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος γνωστοποιεί:

«Το σύγχρονο σύμβολο της πόλης μας δεν είναι άλλο από τα καπνά. Μία καλλιέργεια που έθρεψε γενιές Αγρινιωτών και ειδικά Ζαπαντιωτών. Οι άνθρωποι που τον εμπορεύτηκαν ευεργέτησαν την πόλη όσο κανείς.. Αυτό το σύμβολο και αυτούς τους ανθρώπους θελήσαμε με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Θάνο Αθανασίου να τιμήσουμε, οπότε και εκπονήσαμε δωρεάν αρχιτεκτονική μελέτη γλυπτού/παρέμβασης, η οποία παραδόθηκε στον δήμαρχο μας Γιώργο Παπαναστασίο ο οποίος υποσχέθηκε πραγμάτωση της!!

Στηρίξτε την προσπάθειά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με την ψήφο σας. Βοηθήστε στο ξεκίνημα μιας νέας αρχής μεταξύ μας, ώστε να γίνει η πόλη μας, ένας πραγματικός τόπος να ζεις!».

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 647 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.