Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:41 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 17:51

Η Μοτολέσχη Μεσολογγίου στα νέα της γραφεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Μοτολέσχη Μεσολογγίου τα εγκαίνια στα νέα της γραφεία στο λιμάνι.

Τα μέλη της δημιούργησαν ένα πανέμορφο χώρο τον οποίο ήδη τον αποκαλούν το νέο μας σπίτι.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος με μέλη του Δημοτικού συμβουλίου ,ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο Πρόεδρος της Μοτολέσχης κ. Γιώργος Ντίνιας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μεσολογγίου ο οποίος παραχώρησε τον χώρο αλλά και βοήθησε την Μοτολέσχη με κάθε τρόπο από την αρχή της θητείας του ,τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά για την παρουσία του στα εγκαίνια και για τις ευχές του και τους μοτοσυκλετιστές που ήρθαν από όμορους νομούς και πόλεις και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς ευχήθηκε σε όλους να έχουν ασφαλή , όμορφα ταξίδια και ευχαρίστησε τους μοτοσυκλετιστές για την πρόσκληση του ιδίου στα εγκαίνια .

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος μίλησε για την προσφορά της Μοτολέσχης προς την πόλη με τις καταπληκτικές εκδηλώσεις τους οι οποίες προσελκύουν πάρα πολύ κόσμο από όλη την Ελλάδα , ενώ με την παρουσία τους σε εκδηλώσεις Πανελλαδικά διαφημίζουν την πόλη του Μεσολογγίου με τον καλύτερο τρόπο.

Στην συνέχεια όλοι απόλαυσαν εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της Μοτολέσχης.

onairnews.gr

Διαβάστηκε 650 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.