Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 14:37

Σε Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Καστανούλα, Κερασιά, Σιτόμενα Σκουτερά, Καμαρούλα και Άγιο Νικόλαο ο Γιώργος Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Καστανούλα, Κερασιά, Σιτόμενα  Σκουτερά,  Καμαρούλα και Άγιο Νικόλαο ο Γιώργος Παπαναστασίου:

«Θέλουμε τους συνδημότες δίπλα μας για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε»

Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Καστανούλα, Κερασιά, Σιτόμενα και Σκουτερά, Καμαρούλα και Άγιος Νικόλαος  ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή - Τόπος να ζεις».

Ο κ. Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών σε  ζεστό κλίμα , παρουσιάζοντας όλες τις παρεμβάσεις  που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

«Η επαφή μας με τους πολίτες είναι καθημερινή, έχοντας ως κοινό στόχο την αναβάθμιση των περιοχών. Δεν σταματάμε εδώ συνεχίζουμε με την αμέριστη υποστήριξη τους  και με καινούρια δύναμη και ορμή,  χωρίς υπαναχωρήσεις στον υψηλό στόχο που μαζί βάλαμε για την πόλη μας. Όλοι μαζί για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε» σημείωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Διαβάστηκε 2515 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 17:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/