Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:50 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 14:14

Μαρία Σπυράκη από Αγρίνιο : «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν πρέπει να χάσουν άλλες ευκαιρίες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για τη νέα Οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ευκαιρίες για νέες δουλειές και στην Αιτωλοακαρνανία» μίλησε νωρίτερα σήμερα η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφια ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη.

Η ευρωβουλευτής, που  προσφάτων βραβεύτηκε ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία, σε δηλώσεις της πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, μίλησε πολύ θετικά για το έργο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας : «το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας έχει να  επιδείξει σπουδαία εξωστρέφεια . Τους συναντώ παντού στο εξωτερικό όπου υπάρχουν ευκαιρίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σχολίασε πως η εκδήλωση δεν θα έχει τυπικό προεκλογικό χαρακτήρα: «Θα μιλήσουμε για τις πολλές και καλές δουλειές που μπορούν να ανοιχτούν είτε μέσω της κυκλικής οικονομίας είτε μέσω της ψηφιοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Ε.Ε. διαθέτει 2,7 εκατ. για την Ελλάδα μέσω ΕΣΠΑ ενώ 100 δις θα δοθούν για την έρευνα όπου θα περιλαμβάνει και τις δημόσιες επιχειρήσεις. Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες. Οι ΜΜΕ δε θα πρέπει να χάσουν άλλες ευκαιρίες. Αντί να καθόμαστε να κλαίμε πάνω από τα συντρίμμια τη κρίσης, είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στις 26 Μαΐου και να εκλέξουμε μαζί με την ευρωπαϊκή μας εκπροσώπηση  και  να μπορέσει η Ελλάδα να ταυτιστεί με τις νέες τάσεις της οικονομίας», είπε . Τέλος ζήτησε από τους Αιτωλοακαρνάνες τον έναν εκ των τεσσάρων σταυρών στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.να τον δώσουν σε εκείνη ώστε να μπορέσει, όπως είπε, να συνεχίσει το έργο της.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 593 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.