Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 00:13

Ο γνωστός τραγουδιστής Σπύρος Κουτρουμάνος προσκαλεί όλο τον κόσμο στο νέο κατάστημα εστίασης στο Ματσούκι Αγρινίου

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στην τεχνητή λίμνη του Ματσουκίου βρίσκεται το κατάστημα εστίασης του κου Σπύρου Κουτρουμάνου. Στο φιλόξενο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον ο κος Σπύρος υποδέχεται καθημερινά  τους πελάτες του με εκλεκτούς μεζέδες και παραδοσιακές συνταγές με ντόπια προιόντα δικής του παραγωγής.

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του καταστήματος πριν μερικές μέρες και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον ιδιο, οποίος  κατάγεται και ζεί στο χωριό αυτό.  

images 01

images m03

images m04

Ο ίδιος μας δήλωσε ότι: « Το κατάστημα είναι Καφέ – Σνακ Μπαρ – και Ψησταριά . Βασικά είναι το μόνο μαγαζί εδώ στο χωριό μας. Η οικογενειά μου ζει εδώ και έχουμε δικά μας παραδοσιακά προιόντα που χρησιμοποιούμε και σερβίρουμε. Το κατάστημα είναι σε καλή θέση με μεγάλους χώρους και με θέα την λίμνη Ματσουκίου. Ανοίγουμε από τις 08:00 το πρωί μέχρι όσο  μας πάρει το βράδυ. Μπορεί κάποιος να πιεί το πρωί τον καφέ του,  μετά να πάρει ένα πρόγευμα  και το βράδυ που λειτουργούμε σαν ψησταριά να δοκιμάσει τους εκλεκτούς μεζέδες μας.

Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές. Παρέχουμε ποσότητα και ποιότητα στον κόσμο. Ο καφές που χρησιμοποιούμε είναι μάρκας BODI και είναι ο καλύτερος καφές της αγοράς.

Το καταστημά μας προσφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις – γάμους – μνημόσυνα και κάθε άλλη εκδήλωση που ενδιαφέρει το κοινό. Το καλοκαίρι θα έχουμε και εκδηλώσεις με μουσική και τραγούδι.

Καλούμε τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής να έρθει να γνωρίσει το καταστημά μας. Είμαστε πολύ κοντά στο Αγρίνιο, οκτώ λεπτά απόσταση. Παρέχουμε θέα, καλές τιμές, ποιότητα προιόντων και εξυπηρέτηση.»

images m09

images m01

images m05

images 02

images m10

images 09


Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 2081 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 02:05
Κοινοποιησέ το
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AgrinioBestOf.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033