Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:47 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 19:14

Ενημέρωση απο το Φόρουμ Ενεργών Πολιτών Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Συνδημότες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι :

H πολιτική κατάσταση στο Δήμο μας, γι αυτούς που αγωνιούν έστω και ελάχιστα είναι απελπιστικά παρακμιακή. Η Δημοτική Αρχή Καραπάνου καταρρέει υπό το βάρος της ασχετοσύνης της κακοδιαχείρισης των ρουσφετιών και της διασπάθισης του Δημοτικού χρήματος δια των αναθέσεων με αποτέλεσμα να καταστεί ο Δήμος μας τελευταίος σε όλους τους τομείς!. Οικονομικός μαρασμός , φυγή νέων ανθρώπων, απαξίωση του Δήμου μας και ειδικότερα της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου ως πρωτεύουσα, είναι τα αποτελέσματα. Δεν μας δίνουν πλέον καμιά σημασία και στα κέντρα αποφάσεων είμαστε ανύπαρκτοι. θα ευγνωμονούμε τον Καραπάνο !!! Ως Μέγα <<κοινωνιολόγο>> που ανέδειξε εύκολα τα στοιχεία εκείνα της κοινωνίας μας (απαιτούσε πολύ χρόνο η έρευνα), που συνιστούν τη σημερινή συναλλαγή. <<Μόχλευσε το βόθρο>> και ανέδειξε όλα εκείνα τα <<σκατά>> που μέχρι πρότινος, ήταν τα γνωστά δήθεν. Για όλα αυτά η Ν.Δ παριστάνει την αδιάφορη, εκφράζεται βεβαίως και από την άνευρη υποψηφιότητα Λύρου απο την οποία ακούμε για <<θηριώδη>> εκλογικό προϋπολογισμό, αλλά δεν βλέπουμε θέσεις και σχέδιο αλλά ούτε και διάθεση για ρήξεις με την απαράδεκτη Δημοτική κατάσταση. Το να απορροφήσει ο Λύρος τους <<Καραπανίδες>> θα είναι μια καλή εξέλιξη για το κόμμα, αλλά καταστροφικό για τον τόπο μας.

Η επιλογή του Σκαρμούτσου που φαίνεται ως επιλογή του <<ΣΥΡΙΖΑ>> είναι ουσιαστικά μια επιλογή του Παπαδόπουλου για <<ξεκάρφωμα>>, του οποίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Κοκοτός πήγε στον Λύρο και ο Παπαδόπουλος <<φλερτάρει>> με την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου υπό τον ... Λύρο !!! Γι΄αυτο <<τορπιλίστηκε>> η υποψηφιότητα Παυσανία Παπαγεωργίου, που θα αποτελούσε ενδεχομένως μια λύση ευρύτερα. Ο Σκαρμούτσος ως κομματικός έκανε μπίζνες στο λιμάνι δια του αυθαιρετούντος υιού του, βρέθηκε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου (τί απολαβές υπάρχουν ;) και διόρισε την κόρη του στο ίδρυμα. Ο Παπαδόπουλος του έφτιαξε το ψηφοδέλτιο με βάση το υπαλληλίκη του Νοσοκομείου. Φανταστείτε Διοίκηση!! ... ,προσοχή τώρα στή διαχείρηση!...Υπάρχουν τιμολόγια γιά φαγοπότια !! Κάποιοι γιατροί που το<σύστημα> τους έφτιαξε και που δεν τολμούν να βγουν στην αγορά εργασίας, παριστάνουν τους αντί συστημικούς και θέλουν να σώσουν τον τόπο!!. Παρουσίασαν κάτι σαχλαμάρες για πρόγραμμα ανάπτυξης και περιμένουν με τα <<Ναυάγια>> που έχουν βάλει στο Ψηφοδέλτιο, να τους πάρουν οι Δημότες στα σοβαρά...ο Πάνος ο Νούλας <<έπαθε>> παλαιότερα κατά δήλωσή του, γιατί αρνείται νά << μάθει>>...τί επιδιώκει;;; Προτείνουμε Επαναδημοπράτηση των χώρων του Λιμανιού ώστε ο κάθε επιχειρηματίας να μην βρίσκεται όμηρος στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου.
Με το ΚΚΕ μπορεί να διαφωνεί κάποιος αλλά δεν μπορεί να αγνοήσει ότι υπάρχουν θέσεις απόψεις και συνέπεια. Δεν ψηφίζονται ως Αριστεροί για να καταλήγουν ... Ακροδεξιοί.

Το φόρουμ ενεργών πολιτών διαθέτει στελέχη ικανά να εργαστούν και να διεκδικήσουν δυναμικά υπέρ των συμφερόντων του Δήμου μας, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Ως ενεργοί πολίτες μπορούμε με την θετική σας ψήφο, να σταματήσουμε την απαξίωση του Δήμου μας και μπορούμε να προχωρήσουμε όλα τα μεγάλα ζητήματα!!!. Επιλέξαμε τον Τάκη Κοτσόργιο επειδή έχει συγκεκριμένη δράση και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε παρά πολλά ζητήματα. Είναι Διεθνώς Αναγνωρίσιμος και δεν μπορεί να συγκριθεί με τον κάθε τυχάρπαστο που προσπαθεί να περάσει καλά σε βάρος των κορόιδων.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε τον Ζωτικό μας Χώρο (Λιμνοθάλασσα, Αλιπεδα, Αλυκές κ.α) και να εργαστούμε για ένα βιώσιμο Αγροτικό Τομέα. Εναν πολύπλευρο τουρισμό και μια πολύ καλή ποιότητα ζωής για τους Δημότες μας. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε Κομματικές Δεσμεύσεις.

Περισσότερα για εμάς στο :Φόρουμ Ενεργών Πολιτων & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ας δώσουμε στην ψήφο μας αξία ευθύνης και όχι συναλλαγής.

 

Διαβάστηκε 920 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/