Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 20:16

ΟΑΕΔ – Κοινωφελής: Πότε θα δημοσιευτούν οι οριστικοί πίνακες για τις 8.933 θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέμα ημερών είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων στο Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) Δήμους και τριάντα επτά (37) Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας / φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών», για τι 8.933 θέσεις εργασίας θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr οι οριστικοί πίνακες θα βγουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, είτε τη Δευτέρα 13 Μάη, είτε την Τρίτη 14 Μάη, με τη δεύτερη ημερομηνία να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων θα ακολουθήσει η διαδικασία για την πρόσληψη των επιτυχόντων στους δήμους και στις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Προσωρινοί Πίνακες είχαν αναρτηθεί στις 25 Απριλίου 2019.

Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων 
Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων
Προσωρινός Πϊνακας Αποκλειομένων

aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 971 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.