Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 19:34

Παναιτωλικός: Διαμορφώνεται ο… χάρτης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός προχωρά τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και σταδιακά οι εξελίξεις… τρέχουν.

Στο Αγρίνιο «τρέχει» ο προγραμματισμός και σταδιακά… ξεκαθαρίζει το τοπίο. Οπου από καιρό είναι γνωστό πως ο Παναιτωλικός θα βαδίσει σε ένα πορτογαλικό μοντέλο, με γνώμονα και το πολύ καλό deal που είναι στα σκαριά με την Μπενφίκα. Ας δούμε τα τελευταία δεδομένα, γύρω από την επόμενη ημέρα των «κυανοκίτρινων».

* Ο αντί-Δέλλας θα προέρχεται από τη χώρα της Ιβηρικής, με τον 39χρονο Κάστρο να «παίζει» αρκετά. Η επίσημη ανακοίνωση για τον διάδοχο του «Κολοσσού» αναμένεται άμεσα.

* Οι Μάζουρεκ, Αργκους αποτελούν ήδη παρελθόν.

* Η παραμονή του Ντίας δείχνει δύσκολη, αλλά κρατήστε ένα «παράθυρο» ανοικτό. Το γεγονός πως ο Ουρουγουανός δεν λέει επίσημα «αντίο», όπως οι προαναφερθέντες, κάτι… σημαίνει. Το έχουμε ξαναπεί, δεν έχει κάποιο «θέμα» με τον Παναιτωλικό.

* Οσο περνά ο καιρός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μάρκος Πάουλο, ενώ και ο Μανά δεν αναμένεται να συνεχίσει.

* Οι Τσοκάνης, Λουσέρο που επίσης μένουν ελεύθεροι προβάλουν διαφορετικές περιπτώσεις και είναι πιθανό να τους δούμε και την επόμενη σεζόν στο «κυανοκίτρινα».

* Οι Γκούγκα, Αμαράλ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που βρήκαν στο Αγρίνιο, η ομάδα δείχνει «ζεστή» ώστε να ενεργοποιήσει την οψιόν να τους κρατήσει και όλα δείχνουν παραμονή.

* Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Παναιτωλικός βγαίνει το καλοκαίρι στην αγορά με πρωταρχικούς μεταγραφικούς στόχους ένα «εξάρι», έναν «στόπερ» και δύο με τρεις μεσοεπιθετικούς. Ξέχωρα από τον Ντουάρτε που επί της ουσίας αποτελεί την πρώτη προσθήκη για την επόμενη σεζόν.

*Την ίδια στιγμή θα στηρίξει και τα δικά του παιδιά, αφού το νερό έχει μπει στο… αυλάκι.

Γιώργος Ντυμένος

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 732 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.