Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 18:42

Επισκέψεις στην οδό Ναυπάκτου και το Συνοικισμό Βίγλας απο τον Νίκο Καραπάνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κατοίκους κι επιχειρηματίες της οδού Ναυπάκτου και του Συνοικισμού Βίγλας συναντήθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και μέλη του συνδυασμού «δήμος για τα παιδιά μας».

Στην οδό Ναυπάκτου, πολίτες επεσήμαναν στον Νίκο Καραπάνο την σπουδαιότητα της απόφασης που έλαβε η δημοτική αρχή προκειμένου ο δρόμος να περάσει πλέον στην αρμοδιότητά της. Μέσα από τη απόφαση αυτή, ανοίγει ο δρόμος για σημαντικές και απαραίτητες παρεμβάσεις που στόχο έχουν όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, πρώτα και κύρια την ασφάλεια των πολιτών και κατόπιν την αναβάθμιση της περιοχής. Παραμένοντας στην οδό Ναυπάκτου, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου – Ναυπακτίας «Η Ένωση».

Η περιοδεία ακολούθως συνεχίσθηκε στην περιοχή του Συνοικισμού Βίγλας και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, όπου έγινε επίσκεψη στην νέα παιδική χαρά που παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες. Όπως είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι, ο νέος χώρος αναψυχής και παιγνιδιού για τα παιδιά του Συνοικισμού πάνω στην χαρακτηριστική πλατεία, ήταν αναγκαίος να δημιουργηθεί. Το ίδιο απαραίτητοι είναι και οι υπόγειοι κάδοι που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο, προσφέροντας σημαντική αισθητική βελτίωση αλλά και λειτουργικότητα. Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου χαρακτήρισε δε την οδό Παπαδιαμαντοπούλου, ως  ένα «δυναμικό δρόμο» ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει  έντονη επιχειρηματική ανάπτυξη και δραστηριότητα.

Διαβάστηκε 507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/