Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 15:15

Η Αγρινιώτισσα στιχουργός Ευτυχία Πατσιαλού βραβεύτηκε με "Χρυσό Δίσκο" για το τραγούδι της "Πάνω στο στήθος σου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Gold / Platinum Cyber .c.d ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΤΣΙΑΛΟΥ Eftyxia Patsialou ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ''ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 10.000 ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ.

eytyxia patsialoy golden

Το τραγούδι είχε εξαιρετική απήχηση, τόσο στο YouTube, όσο και στο Facebook. Αυτή τη στιγμή οι προβολές του στο YouTube φτάνουν τις 3.000 και στο Facebook εχουν ξεπεράσει τις 11.000, μολις σε διάστημα 5 μηνών. Γι'αυτό το λόγο, της απονεμήθηκε χρυσός διαδικτυακός δίσκος από την Gold / Platinum Cyber .c.d, κάτι που γέμισε μεγάλη χαρά, τόσο τη στιχουργό, όσο και τους θαυμάστες της δουλειάς της. Η Ευτυχία Πατσιαλού έχει δημοσιεύσει άλλα δύο τραγούδια στο YouTube. Το "Είπα πολλά " το οποίο είναι ζεϊμπέκικο και το "Είμαι ερωτευμένος " που είναι τσιφτετέλι, με λίγα στοιχεία ραπ. Στο κανάλι της: Eftyxia Patsialou στο YouTube, μπορούμε όλοι να τα απολαύσουμε. Όλα της τα τραγούδια έχουν ξεπεράσει στο Facebook τις 10.000 προβολές, σε ελάχιστο διάστημα. Τις προσέχεις ημέρες θα δημοσιευτεί και το τέταρτο στη σειρά στιχουργικό "παιδί " της και το περιμένει και η ίδια, αλλά και οι φίλοι της, με αγωνία. 

Δείτε το βίντεο κλίπ του τραγουδιού

Διαβάστηκε 2829 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 17:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.