Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 13:36

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Trail»

Γράφτηκε από τον

Για την ομαλή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου «Trail» και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, εκδόθηκε η παρακάτω απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

ΑΡΘΡΟ (1)

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Β. Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Κολοκοτρώνη – Κόκκαλη – Ιπποκράτους – Βλαχερνών – Προυσιωτίσσης – Καζαντζάκη – Ελ. Βενιζέλου – Παπαστράτου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, όπου αυτά υφίστανται, από ώρα 09.00΄ έως 13.00΄ ώρα της 12/05/2019, για την ασφαλή διεξαγωγή του 1ου αγώνα δρόμου ‘’TRAIL’’, συνολικής διαδρομής 12,5 χλμ.

ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 12/05/2019 και ώρα 09.00΄.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθενται στο Τμ. Τροχαίας Αγρινίου.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 302 φορές
Κοινοποιησέ το
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.