Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:59 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 17:50

Μπαϊροβιτς: «Χαρούμενος στον Παναιτωλικό, μπορώ καλύτερα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σουηδός φορ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε στο Αγρίνιο και έστειλε το… μήνυμα ενόψει της επόμενης σεζόν

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εν Ελλάδι εμπειρία του έδειξε ο Αντμίρ Μπαϊροβιτς, μιλώντας σε σουηδικά ΜΜΕ. Ο 23χρονος στράικερ έδειξε τρόπο τινά δικαιωμένος από την απόφασή του να έρθει στον Παναιτωλικό, ενώ οι συμπατριώτες του σχολιάζουν πως το ΑΠΟΕΛ και η Ρούμπιν Καζάν εξέφρασαν ενδιαφέρον για το πρόσωπό του. Αν και εκείνος τόνισε πως σκέφτεται μόνο τα «καναρίνια». «Εκανα ένα βήμα που πολλοί δεν το πίστευαν», ανέφερε σχετικά. Και συνέχισε. «Είμαι πολύ καλά εδώ (σ.σ. στον Παναιτωλικό) και παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα. Το απολαμβάνω. Τηρουμένων των αναλογιών και αν αναλογιστεί κάποιος πως προερχόμουν από αγωνιστική απραξία καθώς το πρωτάθλημα εδώ είχε τελειώσει μερικούς μήνες πριν, νομίζω πως υα πήγα καλά. Αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μπορώ και θέλω να τα πάω καλύτερα», υπογράμμισε.
Μετά του μεταφέρθηκε πως σταδιακά ανεβαίνει επίπεδο και εκείνος σχολίασε πως θέλει να πετύχει και ήταν για εκείνον ένα «στοίχημα» να αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί με αξιώσεις και εκτός της χώρας του. «Να όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά αυτό ήθελα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να παίζω ποδόσφαιρο. Μόνο με δουλειά πας ως το τέλος. Στην Ελλάδα είναι το καλύτερο επίπεδο που έχω αγωνιστεί και αντιμετώπισα ποιοτικούς παίκτες, υψηλού επιπέδου. Εκανα ένα βήμα που πολλοί δεν θεωρούσαν πιθανό. Ορισμένοι θα σκέφτηκαν ‘ναι, τώρα είναι στην Ελλάδα, αλλά σύντομα θα επιστρέψει (σ.σ. επειδή θα αποτύχει)’. Ομως έδειξα πως είμαι ένας παίκτης που μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του», ήταν τα λόγια του.
Γ.Ντυμένος
gazzetta.gr 
Διαβάστηκε 805 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.