Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 20:27

Η Χριστίνα Σταρακά σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και επιχειρήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και επιχειρήσεις  της πόλης συνέχισε την προεκλογική της δραστηριότητα η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά. Πλαισιωμένη από υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» συνομίλησε με προϊσταμένους και εργαζόμενους υπηρεσιών της Περιφέρειας, του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Αγρινίου καθώς και  με ωφελούμενους  κοινωφελούς εργασίας  σε  Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Κατά την επίσκεψή της, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η υποψήφια Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, την στελέχωσή τους και τις ανάγκες που υπάρχουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση τω ν πολιτών.

«Είμαστε κοντά στους εργαζόμενους, στους ανέργους καθώς  και στις υπηρεσίες της πόλης του Αγρινίου, οι οποίοι έχουν τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα και τις δικές τους ανάγκες κατά περίπτωση. Μια δημοτική αρχή που σέβεται τον πολίτη πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να βρίσκεται εκεί όπου εξυπηρετείται ο δημότης. Ως νέα

δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στις υπηρεσίες και στα αιτήματά τους για να διεκδικήσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την  ποιότητα ζωής των πολιτών», δήλωσε, μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σταρακά.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου στην συνέχεια επισκέφτηκε τράπεζες και επιχειρήσεις της πόλης που εδρεύουν στην περιοχή της εθνικής οδού. Μίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους παρουσίασε τις προτάσεις του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» για την αναθέρμανση της τοπικής οικονομίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην συγκρότηση του Συμβουλίου Επιχειρηματικότητας και στην δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Διαβάστηκε 672 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/