Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 19:03

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου, εγγονή του Ρωμύλου Καρατζόπουλου - γνωστού παραγωγού πολλών ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών - μιλά για τη συμμετοχή της στην ταινία:

"Όταν μου πρότεινε ο Όμηρος Ευστρατιάδης να συμμετέχω σε μια ταινία με ένα τίτλο σαν το «Ρόδα,τσάντα και κοπάνα», που έχει μεγαλώσει γενιές αισθάνθηκα έκπληξη!   Η έκπληξη μου όμως πολύ γρήγορα αντικαταστάθηκε από χαρά εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του ρόλου που μου ανατέθηκε, της πρωτάρας καθηγήτριας.

Η Κατερίνα στο ξεκίνημα της ως εκπαιδευτικός καλείται να χαλιναγωγήσει ένα τσούρμο παιδιά, γεμάτα ενέργεια και αντίδραση, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να καταφέρει να γίνει αγαπητή από τους πάντες σε ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Αυτός ο ρόλος είναι συνυφασμένος διαχρονικά με τη γυναίκα, ώστε να γίνει αποδεκτή η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ένας ρόλος δυναμικός, κλασικός, σημερινός και συνάμα μια μεγάλη πρόκληση για μένα.

Εύχομαι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες, να ικανοποιήσω πλήρως τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να γνωρίσω νέες εμπειρίες, με νέους συναδέλφους, να περάσουμε όλοι μαζί τέλεια και να παραδώσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα."

Σκηνοθεσία : Όμηρος Ευστρατιάδης

Παίζουν : Πασχάλης Τσαρούχας, Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Θόδωρος Ρουμπάνης, Ελένη Ροδά, Πηνελόπη Πιτσούλη κ.α

Guest : Αννίτα Πάνια, Τόνι Σφήνος

Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου

~ Η ταινία « Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5 » θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2019.

Διανομή: feelgood

katkara omiroseystrat

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου με τον Ομηρο Ευστρατιάδη

Διαβάστηκε 3616 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 20:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.