Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 20:12

Επιπλέον διακρίσεις για την Λυκούδη του Χαρίλαου Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σαββάτο 4 / 5 διεξήχθη στην Πάτρα η Α΄Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών με συμμετοχή σωματείων όλης της Πελοποννήσου – Δυτ. Στερεάς — Ζακύνθου – Κεφαλληνίας.

Ο Γ .Σ. Χαρίλαος Τρικούπης συμμετείχε με την ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ στα 100 Μ, όπου αγωνίστηκαν συνολικά σαράντα (40) αθλήτριες. Η αθλήτρια μας τρέχοντας στον προκριματικό, τερμάτισε πρώτη στην σειρά της και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Εκεί -μία ώρα μετά -τρέχοντας με άλλες επτά καλές αθλήτριες τερμάτισε ΤΡΙΤΗ (3 η ) με χρόνο 12.90sec. δίδοντας δέκα (10) βαθμούς αξιολόγησης στο σύλλογο μας και μία ακόμη επιτυχία στον Στίβο της Πόλης μας.

Να τονίσουμε ότι η ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ την Τέταρτη 8 /05 / τρέχει στους τελικούς των 100 Μ στα Ιωάννινα ,όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου.

aitosports.gr

 

Διαβάστηκε 869 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.