Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 18:37

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: «Ανοίγει» αύριο 7 Μαΐου 2019 το πρόγραμμα CLLD/LEADER της Αιτωλικής Αναπτυξιακής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Σταράμου γίνεται γνωστό ότι: «Αύριο, στις 7-5-2019 και από ώρα 13.00 ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή για αιτήσεις ιδιωτικών έργων στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER της Αιτωλικής Αναπτυξιακής στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται ενδεικτικά σε 2.625.000,00€ με δυνατότητα αύξησης.

Η ενίσχυση χορηγείται στο δικαιούχο με τη μορφή επιχορήγησης και το ύψος της υπολογίζεται βάσει των επιλέξιμων δαπανών. Συνολικός προϋπολογισμός κάθε αίτησης στήριξης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης δεν μπορεί να υπερβεί τις 600.000€ για πράξεις που αφορούν σε υποδομές ή / και εξοπλισμό και τις 100.000€ για άυλες πράξεις. Κάθε δυνητικός δικαιούχος μπορεί να πραγματοποιήσει πράξη με προϋπολογισμό στα ανωτέρω όρια, ωστόσο ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός προσδιορίζεται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των πόρων της πρόσκλησης. Ο φόρος προστιθέμενης αξίας, είναι επιλέξιμος, κατά το μέρος που δεν είναι ανακτήσιμος δυνάμει της εθνικής νομοθεσίας. 

Η επιδότηση κυμαίνεται από 50% έως 65%.  Στα παραρτήματα της πρόσκλησης υπάρχει και λίστα με ΚΑΔ όπου μπορείτε να δείτε με ακρίβεια ποιες δραστηριότητες εντάσσονται. Η πρόσκληση έχει εφαρμογή σε όλο το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και θα ακολουθήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Αιτωλική Αναπτυξιακή σε όλο το Δήμο. Για λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής στην διεύθυνση www.aitoliki.gr».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-1  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-2

 

Διαβάστηκε 596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.