Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 18:34

Σε Πάλαιρο, Μύτικα και Βόνιτσα ο Απόστολος Κατσιφάρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Με αναφορές στα έργα που η Περιφέρεια υλοποίησε στην περιοχή αλλά και στον έτοιμο, κοστολογημένο και πλήρη σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Κυριακή την Πάλαιρο, τον Μύτικα και την Βόνιτσα», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κατσιφάρα.

Στις επαφές του ο κ. Κατσιφάρας εστίασε ιδιαίτερα στις παρεμβάσεις της Περιφέρεια με στόχο να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στην περιοχή και ν’ αναδειχθούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

«Ανοίγουμε δρόμους για την επόμενη μέρα» τόνισε ο Περιφερειάρχης και αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα οδοποιίας που έχουν υλοποιηθεί, όπως για παράδειγμα η βελτίωση της οδού Κουβαράς–Φυτείες–Αστακός και Φυτείες–Κατούνα–Μύτικας, αλλά και η συνέχεια που δίνεται με τη συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη–Αετός- Αρχοντοχώρι–Μύτικας.

«Δημιουργούμε υποδομές με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος» τόνισε ο κ. Κατσιφάρας μιλώντας για το Αποχετευτικό Δίκτυο και το Βιολογικό Καθαρισμό Παλαίρου που ολοκλήρωσε και παρέδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

«Εγγύηση για το αύριο αποτελεί η μέχρι σήμερα αποτελεσματικότητά μας» ανέφερε ο Περιφερειάρχης θυμίζοντας έργα που έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως η εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, το Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Βόνιτσας Δήμου Ανακτορίου, η αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Κατούνα, καθώς και η αποκατάσταση στατικής επάρκειας του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας.

«Δεν σταματάμε να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε πόρους και να υλοποιούμε έργα σε μία περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλος και με μεγάλες προοπτικές» δήλωσε ο κ. Κατσιφάρας αναφερόμενος σε δρομολογημένες παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τον τουριστικό χαρακτήρα των περιοχών, όπως η ανάπλαση της Παλαίρου, αλλά και η αναβάθμιση του κάστρου της Βόνιτσας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/