Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 15:02

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για τη νέα Οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ευκαιρίες για νέες δουλειές και στην Αιτωλοακαρνανία» (Κυρ 12/5/2019 10:30 π.μ.)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΠΙΜΕΛΗΓΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίού Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση, με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή κα Μαρία Σπυράκη, με θέμα: «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για τη νέα Οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ευκαιρίες για νέες δουλειές και στην Αιτωλοακαρνανία» στις 12/05/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (επί της οδού Παπαστράτού 53 & Σμύρνης, Αγρίνιο).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της ανάδειξης και βράβευσης της κας Μαρίας Σπυράκη ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Ερευνα και Καινοτομία.

Διαβάστηκε 488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.