Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:13 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 00:43

Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα "ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αγρινίου η Δήλωση συμμετοχής στις εκλογές της 26-ης Μαίου 2019 του συνδυασμού ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δήμαρχο Θέρμου.

Η λίστα περιλαμβάνει αξιόλογα στελέχη που έχουν διακριθεί στον χώρο της αυτοδιοίκησης, αλλά και αξιόλογα στελέχη που δοκιμάστηκαν με επιτυχία στον επαγγελματικό τους χώρο, που διακρίθηκαν για την κοινωνική τους προσφορά. Στην λίστα περιλαμβάνονται νέοι άνθρωποι με στόχους και οράματα, πετυχημένοι επαγγελματίες, έντιμοι αγρότες, άνθρωποι που διακρίνονται για την εντιμότητα του χαρακτήρα τους, τη βαθύτατη γνώση των προβλημάτων της περιοχής,  την αγάπη τους για τον τόπο μας, τις βέβαιες ικανότητές τους.

Παραθέτουμε όλα τα ονόματα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού μας, προς τους οποίους ευχόμαστε έντιμο προεκλογικό αγώνα, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ & ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Θεόδωρος Κασόλας

Υποψήφιος Δήμαρχος

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 11

Κώστας Αναγνωστάκης

Γεννήθηκε στη Χρυσοβίτσα Θέρμου, φοίτησε στο Γυμνάσιο Θέρμου και είναι πτυχιούχος της Σχολής Μηχανοτεχνιτών. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο, όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου έθεσε υποψηφιότητα το 2006 με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Πορφύρη για το Δήμο Θέρμου και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2010 και ορίστηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου. Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος  της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος του Νομικού Προσώπου Ο.Κ.Π.Α.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Παιδείας. Το 2014 έθεσε και πάλι υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Κασόλα. Μετά την επανεκλογή του εκλέγεται αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα είναι μέλος του τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας και αναπληρωματικο μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σπύρος Αντωνόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μελίγκοβα. Μετά την ολοκλήρωση των εγκύκλιων γνώσεών του στη Μελίγκοβα και στο Θέρμο, ασχολήθηκε και ασχολείται ίσαμε σήμερα με τις οικοδομικές εργασίες. Με τα αυτοδιοικητικά ασχολείται για πρώτη φορά στον συνδυασμό «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Κασόλα.

ΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΣ 2

Σίμος Βλάχος

Γεννήθηκε στο Καλούδι Αιτωλοακαρνανίας της περιοχής Παμφίας, από αγρότες γονείς. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, εργάστηκε επί σειρά ετών και εξακολουθεί να εργάζεται ίσαμε σήμερα σε κατασκευαστικές εταιρείες και σε εταιρείες διαχείρισης έργων, κι επί πλέον ασχολείται με την παραγωγή ελιάς και ελαιόλαδου. Είναι γνώστης των δυνατοτήτων της περιοχής, ενώ και παλιότερα ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΤΑΚΗΣ ΔΑΛΛΑΣ

Δημήτριος (Τάκης) Δάλλας

Γεννήθηκε στην Μυρτιά Θέρμου. Απόφοιτος τεχνικής σχολής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών - Πτυχιούχος Ραδιοτεχνίας & Τηλεόρασης. Ζει και εργάζεται στη Μυρτιά όπου διατηρεί ομώνυμο ξενοδοχείο. Διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια τα Λουτρά Μυρτιάς συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΟΦΙΑ

Σοφία Καλαντζή

Γεννήθηκε στο Θέρμο, κι είναι κόρη του Κων/νου και της Δήμητρας Καλαντζή. Είναι πτυχιούχος Εμπορίας & Διαφήμισης, με ειδικότητα Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, Διπλωματούχος Μηχανογράφησης Επιχειρήσεων & Πληροφορικής. Έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Σεμινάρια στο εξωτερικό στην στατιστική, στις δημόσιες σχέσεις & την διαφήμιση. Εργάστηκε ως υπεύθυνη Αττικής για την οργάνωση και διεξαγωγή προωθητικών προγραμμάτων σε διαφημιστική εταιρία  με πελάτες την Coca Cola Hellas, ΤΡΑΜ, Nestle Purina, Κωτσόβολος,  H&M  Madonna  (2007-2008)  κ.ά.  Έχει  εργαστεί,  επίσης,  σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Θέρμο (2013). Πρόσφατα ανέλαβε και οργάνωσε με επιτυχία Καμπάνια Ενημέρωσης για την Ανακύκλωση σε 61 χωριά του Δήμου Αγρινίου. Σήμερα διατηρεί τον Νο1 Τουριστικό Οδηγό Λίμνης Τριχωνίδας www.trihonidalake.gr καθώς και σελίδες σε social media που συστηματικά τα τελευταία χρόνια διαφημίζουν το Δήμο Θέρμου στο Διαδίκτυο. Είχε τη διαχείριση της επίσημης ιστοσελίδας του δήμου (2013 – 2014) και ταυτόχρονα με τις δραστηριότητές της εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση. Αποτελεί Ιδρυτικό Μέλος του ερευνητικού παράγοντα City Branding  Surveys  (2011)  που  δίνει  τη  δυνατότητα  σε  πολίτες,  επισκέπτες, πιθανούς  επενδυτές  και  άλλους  ενδιαφερόμενους  να  εκφράσουν  την άποψή τους δίνοντας χρήσιμη ανατροφοδότηση στις τοπικές και περιφερειακές αυτοδιοικήσεις της Ελλάδος για βελτίωση τους. Ιδρυτικό Μέλος του Ινστιτούτου Δημιουργικότητας Έρευνας Ανάπτυξης Περιφέρειας Θέρμου Ι.Δ.Ε.Α.Π.Θ. (2014).

ΣΟΥΛΑ ΚΑΜΠΑ 1

Σούλα (Αθανασία) Δημοπούλου - Καμπά

Γεννήθηκε στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας το 1963, κι είναι κόρη του εμπόρου Κωνσταντίνου και της Σπυριδούλας Δημοπούλου. Στα Σιταράλωνα τελείωσε το Δημοτικό. Στα δώδεκά της χρόνια μετοίκησε στην Αθήνα όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και τη Σχολή Κομμωτικής Τέχνης Αμάραντου, απ’ την οποία αποφοίτησε και έλαβε το δίπλωμα Κομμωτικής Τέχνης. Εργάστηκε στην Αθήνα ως κομμώτρια μέχρι το 2014 έχοντας δικά της κομμωτήρια. Το 2014 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον οικισμό Μαραθιάς της Τοπικής Κοινότητας Καλουδίου του Δήμου Θέρμου. Ασχολήθηκε με τα κοινά, κατ’ αρχάς ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σιταραλώνων κατά τη διετία 1989 - 1990, στη συνέχεια και κατά την πενταετία 2010 - 2015, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαραθιωτών Τριχωνίδος οι Άγιοι Πάντες, ενώ τη διετία 2015 - 2016 διετέλεσε Πρόεδρος του προαναφερομένου Συλλόγου. Κατά τη θητεία της στο Δ.Σ. του ως άνω Συλλόγου λειτούργησε το Κοινοτικό Ιατρείο Μαραθιά, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και με προσωπικές της ενέργειες εγκαταστάθηκε γιατρός. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καμπά συνταξιούχο της ΕΛΑΣ, είναι μητέρα δύο παιδιών του Γιώργου και της Σοφίας και γιαγιά της μικρής Αθανασίας Δρακάκη. Ενδιαφέρεται για τα κοινά με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα θέματα περιβάλλοντος και των ευπαθών ομάδων, κι έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται για πρώτη φορά με όραμα και στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Θέρμου και των Τοπικών Κοινοτήτων.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΕΠΑΝΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ

Χριστίνα Ρεπάνη - Καμποσιώρα

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο ενώ από το 2006 διαμένει μόνιμα στην Αγία Σοφία. Είναι απόφοιτη του ΟΑΕΔ Αγρινίου (Κομμωτική – Αισθητική). Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καμποσιώρα, μηχανικό αυτοκινήτων, κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι ενεργό μέλος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου. Η αγάπη της για τον τόπο, η διάθεση για προσφορά και το κοινό καλό, ήταν αυτά που την ώθησαν για να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα, «Αξιοπιστία & Προοπτική για τον Δήμο Θέρμου. Στις προηγούμενες εκλογές είχε θέσει και πάλι υποψηφιότητα στον ίδιο συνδυασμό στην τοπική κοινότητα Αγίας Σοφίας.

ΑΝΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ

Άννα Καρβούνη

Γεννήθηκε το 1987 στην Κόνισκα, όπου τελείωσε το δημοτικό και στην συνέχεια το Γυμνάσιο & Λύκειο Θέρμου. Φοίτησε στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ με την ιδιότητα του διασώστη - πλήρωμα ασθενοφόρου. Ζει και μένει μόνιμα στην Κόνισκα και ασχολείται με αγροτικές δραστηριότητες. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού.

ΑΡΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 2

Αριστείδης (Άρης) Κατσαρός

Γεννήθηκε στην Μυρτιά. Πατέρας του ο αυτοκινητιστής Γιώργος Κατσαρός του Αριστείδη και μητέρα του η Αμβρακιώτισσα Σπυριδούλα Ζυγούρη του Αποστόλου. Στο Θέρμο παρακολούθησε τα μαθήματα του Γυμνασίου, ενώ συνέχισε τα μαθήματα Λυκείου αποφοιτήσας από το Επαγγελματικό Λύκειο Αγρινίου (Τομέας Οικονομίας). Από την ηλικία των 17 ετών εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα κι απ΄το 1984 είναι υπάλληλος των ΕΛΤΑ. Από το 1986 έως το 1994 συμμετείχε ενεργά ως μέλος του κινήματος των Αιτωλοακαρνάνων Αθήνας (Σύλλογος Μυρτιωτών, Ο.ΣΥ.Τ., ΠΑΝ.ΣΥ.). Στον εργασιακό του χώρο εκλέχθηκε αρκετές φορές  σε τοπικά και συνδικαλιστικά όργανα. Από το 1994 είναι μόνιμα εγκατεστημένος στη γενέτειρά του Μυρτιά και εργάζεται στον ΕΛΤΑ Θέρμου. Το 1998 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δ.Δ. Μυρτιάς και ταυτόχρονα Δημοτικός Σϋμβουλος Θέρμου με τον συνδυασμό του Βασίλη Αντωνόπουλου.Το 2002 επανεκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Πορφύρη. Διετέλεσε μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής 2000 - 2006. Στις εκλογές του 2010 εκλέχθηκε και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Πορφύρη. Στις εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2011.

ΤΑΚΗΣ ΚΟΚΚΟΤΟΣ 1

Δημήτρης Κόκκοτος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τμήματος Θεολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων διορίστηκε καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και υπηρέτησε σε διάφορα σχολεία. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ  Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Ν. Αιτωλ/νίας (1993-94). Επιμορφώθηκε σε πολλά σεμινάρια ειδικότητας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συμμετείχε ως επιμορφωτής σε Σεμινάρια, Δίκτυα, Συνέδρια και Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοσίευσε άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ και υπήρξε συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος και ως Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου.

ΚΟΝΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Εμμανουήλ Κοντός

Γεννήθηκε στην Ανάβρα Καρδίτσας. Ειναι παντρεμένος με την Πολυξένη Δημητρίου Ρεντζή από τον Δρυμώνα και έχουν τρία παιδιά. Υπήρξε αξιωματικός της ΕΛΑΣ και σήμερα ως απόστρατος αξιωματικός διαμένει τον περισσότερο χρόνο στον Δρυμώνα.

ΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Παναγιώτης Λάμπος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανάληψη και ασχολείται με τις αγροκτηνοτροφικές εργασίες. Διετέλεσε επί σειρά ετών, κι είναι ακόμα σήμερα Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων. Με τα αυτοδιοικητικά ασχολείται από το 2014, οπότε κι έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμου.

ΣΥΜΕΩΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Συμεών Λαμπρόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σιταράλωνα. Στα Σιταράλωνα τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στο Θέρμο ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές. Από το 1987 μένει στην Αθήνα κι είναι Δημόσιος Υπάλληλος στην ΟΣΥ. Με τα αυτοδιοικητικά ασχολείται από το 1992 και επί σειρά ετών, εκλεγόμενος στην Τοπική Κοινότητα Σιταραλώνων.

ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΝΟΣ

Κώστας Λιανός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Στο Θέρμο τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στη συνέχεια και για τρία χρόνια φοίτησε στη σχολή Ηλεκτρολόγων στο Καρπενήσι. Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή του Καρπενησίου, μετέβη στην Αθήνα όπου συνέχισε κι ολοκλήρωσε τις σπουδές του επί 4 χρόνια στη Σχολή Εργοδηγών, ενώ παράλληλα κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση αλλά και για την επιβίωσή του, εργαζόταν στη Βιομηχανία ως Ηλεκτρολόγος. Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Κοκκότου κι έχουν τρία παιδιά. Σήμερα ως επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ενώ με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου καταγωγής του ασχολείται ενεργά από το 1973. Κατανοώντας τα δύσκολα προβλήματα το τόπου μας, κι έχοντας τη διάθεση να βοηθήσει για την επίλυσή τους συμμετέχει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ& ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Κασόλα και ζητά τη στήριξή σας.

ΛΟΙΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΝΙΤΑ 1

Στεφανία - Ανίτα Λοίζου

Γεννήθηκε στην Ποντγκόριτσα Σερβίας. Στην Ελλάδα βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη και παρακολούθησε όλα τα μαθήματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Αποφοίτησε απο το Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου. Το 2017 επιλέχθηκε απ΄ όλους τους μαθητές του Μεσολογγίου να παρελάσει ως «Ελλάδα», επικεφαλής στην Ιερά Πομπή του Μεσολογγίου. Είναι μέλος πολλών εθελοντικών οργανώσεων και των κατασκηνώσεων της Εκκλησίας, αρέσκεται στο διάβασμα κι ασχολείται με την οργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων για μικρά παιδιά. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κι έχει συμμετάσχει στην οργανωτική επιτροπή πολλών συνεδρίων σε όλη την Ελλάδα. Η αγάπη της για τον τόπο της την ώθησε στην συμμετοχή της στα κοινά.

ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δημήτρης (Τάκης) Μαραγιάννης του Χρήστου

Ο Δημήτρης Μαραγιάννης γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Θέρμο. Στο Θέρμο ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις του τελειώνοντας το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Θέρμου. Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε αθλητής και ποδοσφαιριστής, απ΄ τους κορυφαίους της Ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ. Αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες: Αναγέννηση Θέρμου, Α.Ο. Αναλήψεως, Α.Ο. Πετροχωρίου, Απόλλων Δοκιμίου, Α.Ο. Λυσιμαχείας, Α.Ο. Σκουτεράς. Συμμετείχε επίσης με πολύ μεγάλη διάκριση και στη Μικτή Αοτωλοακαρνανίας. Σήμερα, δραστηριοποείται με επιτυχία ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ΘΥΜΙΟΣ ΜΗΤΡΟΜΑΡΑΣ Copy

Θύμιος Μητρομάρας

Γεννήθηκε στην Άνω Χρυσοβίτσα το 1954. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Άνω Χρυσοβίτσας, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1977. Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομίας Αθηνών, Αγρινίου, Πτολεμαϊδας, Βόνιτσας και Θέρμου, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2008. Έχει τελειώσει τη Σχολή Λογιστών ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμου το 2010 - 2014 και 2014 - 2019. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μετσίνη κι έχουν δύο παιδιά

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ελένη Μπαλαφούτη - Σταυροπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Δουναίικα Τριχωνίδος. Στα Δουναίικα τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στο Γυμνάσιο Θέρμου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις της. Είναι παντρεμένη κι έχει τρία παιδιά. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ

Μαρία Ξυλωμένου - Κοντούλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Δαφνιά Μακρυνείας. Τα τελευταία 25 χρόνια μένει μόνιμα στο Θέρμο. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Λ. Κοντούλη κι έχουν δύο παιδιά. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Θέρμου, επίσης διετέλεσε μέλος του Εκπολιτιστικού Ομίλου Θέρμου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα με πρσφορά στον εθελοντισμό και στην κοινωνική μέριμνα. Με τα κοινά του Δήμου ασχολείται για πρώτη φορά, κι ως ενεργός πολίτης, γυναίκα, μητέρα συμμετέχει στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Κασόλα σε μιά προσπάθεια για ένα καλλίτερο αύριο.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 1

Ελένη Ζήση-Τσιτσά-Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ γνωρίζει επί πλέον Αγγλικά και Ιταλικά. Από το 1991 μένει μόνιμα στην περιοχή του Θέρμου. Εκλέχτηκε τρεις φορές Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρκου (2002, 2006, 2010), ενώ από το 2005 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θέρμου. Συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων ως Γεν. Γραμματέας από το 2011 μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο  Παπαγεωργίου και έχουν πέντε παιδιά.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

Νίκος Παπαδημητρίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις του στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει βαθειά γνώση των προβλημάτων της περιοχής, αφού από το 1994 ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά, εκλεγόμενος συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε αντιδήμαρχος κατά την περίοδο 2003-2006, την περίοδο 2007-2008 και 2014-2015. Είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Ορφανού κι έχουν δύο κόρες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Γιάννης Παπαθανασόπουλος

Ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμου. Εξελέγη για πρώτη φορά στις  Δημοτικές Εκλογές του 2014. Από το 2016 έως σήμερα είναι ο Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας με την ονομασία ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957.Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1973 και μεγάλωσε στο Πετροχώρι και από την ηλικία των 17 ετών μένει μόνιμα στο Θέρμο. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Η επαγγελματική του δραστηριότητα μετρά 27 χρόνια. Από το 1998 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καφετέριας στην κεντρική πλατεία Θέρμου. Ήταν εκλεγμένο μέλος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θέρμου κατά το διάστημα 2008 - 2010. Είναι Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων από το 2016 έως σήμερα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ

Αντώνης Πριόνας

Γεννήθηκε το 1966 στο Πετροχώρι (οικισμός Πριοναίικα) του Δήμου Θέρμου. Κατάγεται απο αγροτική-κτηνοτροφική οικογένεια. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου. Εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Αθήνα μέχρι το 1989 που προσελήφθη απο την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ως υπεύθυνος στο εργαστήριο Χαρακτικής. Το 1998 μετετάγη στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα το Αγρίνιο. Σήμερα ειναι υπάλληλος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών στην ίδια πόλη. Είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος και μέλος της Κοσμητείας της Σχολής. Το 2002 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θέρμου και μέχρι σήμερα επανεκλέχτηκε σε όλες τις Δημοτικές εκλογές. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος επι σειρά ετών, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πετροχωρίου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Θέρμο. Μετείχε σε πολλές επιτροπές όπως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο, ειναι παντρεμένος με την Δέσποινα Δάγκου και έχει δύο γιούς, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΩΝΑΣ

Γιώργος Σαγώνας

Ο Γιώργος Σαγώνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πετροχώρι. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Τις εγκύκλιες  γνώσεις  του  τις απέκτησε  στο  Δημοτικό Σχολείο Πετροχωρίου, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική, με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά από το 1976 έως σήμερα. Ως Δ/ντής Πληροφορικής σε μεγάλες Βιομηχανικές μονάδες, αλλά και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων ασχολήθηκε με την οργάνωση επιχειρήσεων, την οργάνωση παραγωγής Βιομηχανικών Μονάδων, την εγκατάσταση αυτοματισμών στην παραγωγική διαδικασία και τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων, αποθήκευσης και παραγωγής. Από τη δεκαετία του 80 ασχολήθηκε με την υλοποίηση πολλών Ευρωπαϊκών & Εθνικών Προγραμμάτων, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην αναπτυξιακή προσπάθεια των βιομηχανικών μονάδων, στον εκσυγχρονισμό τους και στη βελτίωση της εξωστρέφειάς των. Από τη δεκαετία του 70, ασχολείται με τη Λαογραφία & την τοπική ιστορία της περιοχής καταγωγής του. Έχει να επιδείξει σημαντικό εκδοτικό έργο, ενώ σημαντική είναι η αρθρογραφία του σε εφημερίδες και περιοδικά, οι παρουσιάσεις του σε Ημερίδες και Συνέδρια. Στη σκηνοθετική του δράση περιλαμβάνονται σημαντικά ντοκυμαντέρ, όπως τα ντοκυμαντέρ για την Τριχωνίδα, το Βυζαντινό Απόκουρο, τη Μονή Καταφυγίου & τον Όσιο Κάλλιστο Β΄ τον Καταφυγιώτη, την Ιστορία του Θέρμου, το Όργωμα, το Κούρεμα, τον Θέρο, το Αλώνισμα, τα Αρχαιοελληνικά Παιγνίδια, τα Παραδοσιακά μας Παιγνίδια. Έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ ντοκυμαντέρ Χαλκίδος διακριθείς για το έργο του Τριχωνίδα. Λειτουργεί τις ιστοσελίδες προβολής της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας: www.aetolia.gr, www.thermos.gr, www.laografika.gr, www.paignidia.gr, ενώ έχει υλοποιήσει κι είναι διαθέσιμα, τα ακόλουθα mobile applications: Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Θέρμου, Τουριστικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας, Βυζαντινά μνημεία Αιτωλοακαρνανίας, Ελληνικά Παραδοσιακά Παιγνίδια, Αρχαία Θέατρα Αιτωλοακαρνανίας και Tour στους Αρχαιολογικούς Χώρους Αιτωλοακαρνανίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων, είναι μέλος πολλών επιστημονικών Εταιρειών και συνεργάζεται με πολλούς επιστημονικούς φορείς, την Ακαδημία Αθηνών, το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας (Κ.Ε.Ε.Λ.). Με τα αυτοδιοικητικά ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 2014. Στις αυτοδιοικητικες Εκλογές του 2019, με κεντρικό του σύνθημα: Ψηφίστε ικανούς, αυτούς που θέλουν, ξέρουν και μπορούν,  είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ του Υποψήφιου Δημάρχου Θεόδωρου Κασόλα.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΓΩΝΑΣ 1

Νίκος Σαγώνας

Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1955 και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στον ΟΤΕ για 38 χρόνια με αντικείμενο το Marketing, τις Πωλήσεις & την Επικοινωνία, ξεκινώντας από Σύμβουλος διαφήμισης και φτάνοντας στο βαθμό του Δ/ντή Πωλήσεων για όλη την Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα παραπάνω αντικείμενα απο το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ). Από το 2009 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του Επαγγελματικού Οδηγού Αιτ/νίας- Ευρυτανίας & Λευκάδας, παρέχοντας πληροφορίες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής μας και δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας σε μια εποχή κρίσης. Είναι παντρεμένος & έχει δυο γιους. Η γνώση, η πείρα του, η εργατικότητά του και το ήθος του είναι οι ασφαλείς εγγυήσεις για να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θέρμου. Πιστεύει ακράδαντα ότι σε αυτή τη εκλογική διαδικασία ο μεγάλος αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της περιοχής μας και όχι οι άνθρωποι. ΜΑΖΙ προχωράμε στο νέο μας ξεκίνημα, ο καθένας με το τάλαντό του. Κανείς δε περισσεύει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΤΟΣ

Γιάννης Σακέτος

Γεννήθηκε το 1978 στο Αγρίνιο. Τις εγκύκλιες γνώσεις ολοκήρωσε στο Λύκειο Θέρμου, εργάστηκε επί σειρά ετών στην Αθήνα στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα τελευταία χρόνια παλινόστησε στην Ανάληψη κι ασχολείται με την κτηνοτροφία.

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

Αθηνά Σκόνδρα - Καλαντζή

Γεννήθηκε στο Καρπενήσι  το 1983 . Έως τα 18 της χρονια έζησε στην Γρανίτσα Ευρυτανίας όπου και τελείωσε το Γενικό Λύκειο.  Σπούδασε Μαιευτική στο ΑΤΕΙ  Αθήνας και ασκεί το επάγγελμα της Μαίας από το 2009 στο ιδιωτικό Μαιευτήριο  Λητώ  στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Καλαντζή του Κωνσταντίνου από το 2008 και  έχουν αποκτήσει 2 παιδάκια την Μαρία 4 ετών και τον Κωνσταντίνο 2 ετών. Όραμα της είναι η καλύτερη πρόσβαση στην υγεία για τους δημότες μας, η οργάνωση του κέντρου υγείας και η στελέχωσή του με τις ειδικότητες που λείπουν.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 1

Γεωργία Στάϊκου - Νικολοπούλου

Είναι κάτοικος Μυρτιάς, παντρεμένη με τον Κώστα Νικολόπουλο κι έχουν 2 παιδιά. Ασχολείται αρκετά χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπήρξε δε και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μυρτιάς το χρονικό διάστημα 2002 - 2006.

ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΤΑ

Παναγιώτα (Νότα) Σταυροθανασοπούλου

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά κι είναι παιδί πολυμελούς οικογένειας. Είναι πτυχιούχος του Χημικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ. στην ειδικότητα ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, είναι κάτοχος του ECDL (EUROPEAN COMPUΤER DRIVING LICENCE) και γνωρίζει την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ε.Α.Π. με θέμα: «Σπουδές στην εκπαίδευση» και μεταπτυχιακές σπουδές στη Ρώμη με θέμα: «Σχολική ψυχολογία ανηλίκων και παιδιών με ειδικές ανάγκες». Έχει διδακτική εμπειρία στο εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών ΤΟΜΗ EXPERΤ σαν εισηγήτρια Σεμιναρίων Πληροφορικής για ενήλικες από 2001-2002. Εργάστηκε στη Νοσηλευτική σχολή Τ.Ε.Ε Αγρινίου,  σε φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης στο μάθημα της Χημείας όλων των τάξεων, στο Κέντρο πληροφόρησης Νέων του Δήμου Ζαγοράς στο μάθημα της πληροφορικής ECDL Start-Kids. Εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση ως ωρομίσθια στο πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης  και ως αναπληρώτρια από το 2002 έως σήμερα. Έχει διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια σαν εισηγήτρια των μαθημάτων Φυσικής και Χημείας και συγγραφή πλήρους σειράς σημειώσεων σε Α', Β' και Γ' Λυκείου ( Γ. Παιδείας και κατεύθυνσης). Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (Ε.Ε.Χ) στη Πληροφορική που πραγματοποιήθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σεμινάρια στα ΣΔΕ σε διάφορες θεματικές ενότητες.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

Απόστολος Τριανταφύλλης

Γεννήθηκε στο Διασελλάκι το 1967,όπου και τελείωσε το Δημοτικό. Συνέχισε τις σπουδές του στο Αγρίνιο όπου αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο. Έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στο 2ο Τ.Λύκειο Περιστερίου με ειδικότητα στις Μηχανές εσωτερικής καύσης, απ΄ όπου πήρε Πτυχίο και Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος  μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτων.  Εχει δύο παιδιά, τον Βασίλη και τη Γεωργιάνα Τριανταφύλλη. Διετέλεσε αντιπρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Διασελλακιωτών την περίοδο 1998-2000 με σημαντικό έργο. Από το 2001 εγκαθίσταται στο Διασελλάκι μόνιμα. Η ανησυχία   και η αγάπη  για τον τόπο του  τον οδηγεί να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές   εκλογές του 2002 και εκλέχτηκε Πρόεδρος Διασελλακίου έως το 2010 αξιοποιώντας στο έπακρο τα τακτικά έσοδα και διεκδικώντας έξτρα κονδύλια υλοποίησε έργα χρόνων, (γεώτρηση, ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις εσωτ. οδοποιίας, γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5, μπάσκετ διαμόρφωση προαύλιου χώρου Εκκλησίας Κοιμήσεως Θεοτόκου κ.λ.π.). Από το 2010 και μετά εργάστηκε στο Δήμο Θέρμου ως οδηγός απορριμματοφόρων, φορτηγού και στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι  με συνέπεια και ευθύνη, επίσης εργάστηκε ως οδηγός στα ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας. Από το 2003 με την παρότρυνση και καθοδήγηση του Σεβαστού π. Αντωνίου Βαζούρα  ασχολείται ενεργά  ως  Ιεροψάλτης μέχρι σήμερα. Σημαντική  δραστηριότητα αυτά τα χρόνια ήταν και η διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου  τόσο στα χωριά όσο και στην έδρα του Δήμου. Έχει συμμετάσχει για  2η φορά ως Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Αξιοπιστία και Προοπτική για το Δήμο Θέρμου με επικεφαλής  τον Θεόδωρο Κασόλα.               

ΦΕΡΑ ΚΙΚΗ 1

Βασιλική (Κική) Φέρρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις της στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στον όμιλο ΟΤΕ. Ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά επί πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Θέρμου.

ΨΑΛΛΙΔΑ 1

Παναγιώτα Ψαλλίδα

Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας κι είναι καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, δίδαξε επί διετία Φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Κιβωτό του Κόσμου και διακρίνεται ιδιαίτερα για την δημιουργικότητά της, την οργανωτικότητά της, τη φαντασία της. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που άπτονται των ενδιαφερόντων της, όπως Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσλεξία, Παιδί και επιθετικότητα. Γνωρίζει επίσης τη γραφή Braille.

Διαβάστηκε 1823 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/