Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:44 μμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 00:57

Έτοιμη η ΑΕΜ για το παιχνίδι στο Καινούριο με τη Δόξα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας Κυριακάτικο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play – offs ανόδου κόντρα στη Δόξα Καινουρίου.

Προβλήματα τραυματισμών για τον Νίκο Μιμιγιάννη δεν υπάρχουν, με τον πολύπειρο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Νίκη ώστε να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στη Γ΄Εθνική θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία, σε μια δύσκολη έδρα που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι κανονιέρηδες δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν ο κ. Καραβασίλης, με βοηθούς τους κ.κ Τσιλίκα και Κουτρουμάνο. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Λάμπρου Βασίλειος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play-offs της Α΄κατηγορίας:

Κυριακή 5 Μαϊου ώρα 17:00

ΑΟ Χάλκειας – Όμηρος Νεοχωρίου

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – ΑΕ Μεσολογγίου

Η βαθμολογία:

1.Όμηρος Νεοχωρίου 11

2.ΑΕ Μεσολογγίου 10

3.ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 6

4.ΑΟ Χάλκειας 0

Επόμενη 4η αγωνιστική play-offs:

Όμηρος Νεοχωρίου – ΑΟ Χάλκειας

ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

aitosports.gr

Διαβάστηκε 949 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.