Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:40 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 00:45

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατατέθηκε σήμερα Σάββατο 4 Μάη στο Πρωτοδικείο Πατρών το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα. Το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από πρωτοπόρους αγωνιστές και αγωνίστριες του εργατικού-λαικού και νεολαιίστικου κινήματος κατέθεσαν οι επικεφαλής Χρήστος Κοσίνας,  Ιάσονας Μασούρας και Κωνσταντίνα Θεοχαροπούλου.

Η ΑΡΠΑ ρίχνεται με αποφασιστικότητα στην εκλογική μάχη με συνολικό αντικυβερνητικό, αντιΕΕ και αντιδιαχειριστικό περιεχόμενο. Με στόχο την αποκάλυψη της καταστροφικής πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – περιφέρειας, καθώς και την ανάγκη εμφάνισης ενός ανατρεπτικού αντικαπιταλιστικού ρεύματος ρήξης και ανατροπής της ευρωμνημονιακής βαρβαρότητας, που θα διεκδικεί μέσα από μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες για τις ανάγκες εργαζομένων – νεολαίας.

Στις 26 Μάη στηρίζουμε – ψηφίζουμε Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα.

Επικοινωνία: arpa-de.blogspot.com /Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 788 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/