Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 15:14

Η Αγρινιώτισσα Ειρήνη Σκανδάλου Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ονομάζομαι Σκανδάλου Ειρήνη και είμαι Ελληνίδα πολίτης, και ως πολίτης ήρθε η ώρα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου προασπίζοντας τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους των Ελλήνων, καθώς κανένας επαγγελματίας πολιτικός δεν το έχει κάνει πράξη στο παρελθόν. Κατάγομαι από το Αγρίνιο και γνώρισα από πολύ μικρή ηλικία την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού και των θεσμών να προάγει ισότητα μέσω των δομών του, καθώς μεγάλωσα σε αγροτική – εργατική οικογένεια.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι ταυτόχρονα τιμή και ευθύνη, καθώς για πρώτη φορά το Έθνος των Ελλήνων έχει το δικό του συνταγματικό όχημα για να εκπροσωπηθεί στο σύνολό του.

Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε όσα στο παρελθόν απλώς διεκδικούσαμε, καθώς εμείς μιλάμε για διαχείριση πλούτου και όχι χρέους! Τα αδιαμφισβήτητα οικονομικά εργαλεία, διαπιστευτήρια και νομιμοποιητικά έγγραφα του Αρτέμη Σώρρα, θα ενεργοποιηθούν μέσω της ανάληψης των θεσμών από τον Πολιτικό Φορέα.

Είναι η ώρα που πρέπει όλοι οι Έλληνες να αναλάβουν την ευθύνη του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζονται την εντολή τους μέσω της ψήφου τους, που διακαώς διεκδικούν τα φερέφωνα του ανίκανου και δόλιου καθεστώτος

Είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε την αλήθεια και να την υπερασπιστούμε για να απολαύσουμε την αφθονία της δικαιοσύνης.

Είναι η ώρα να βγούμε από την απαξίωση και τον λήθαργο στον οποίο μας βυθίζουν όλο και περισσότερο με την αλλοίωση των αξιών και του ηθικού ξεπεσμού και να ενωθούμε σε μια ολότητα για να διεκδικήσουμε αυτά που τόσα χρόνια μας έχουν στερήσει.

Η γνώση είναι εδώ, ο πλούτος είναι εδώ και το πρώτο βήμα η είσοδος στο μεγάλο κέντρο λήψεως αποφάσεων που λέγεται Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Υποψήφια Ευρωβουλευτής «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Σκανδάλου Ειρήνη

Διαβάστηκε 1420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/