Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 18:01

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε αρτοποιείο και Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θα επικοινωνήσετε

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο στο Αγρίνιο και σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Μεσολόγγι.

Οι δύο σχετικές αγγελίες αναφέρουν:

-ΖΗΤΕΙΤΑΙ άμεσα προσωπικό (πωλήτρια και αρτοποιός) με γνώση αρτοποιΐας και εμπειρία σε αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο για επιχείρηση στο Αγρίνιο. Ηλικίας 25 έως 40 ετών. Τηλ. 6976 677983.

-ΑΓΓΛΙΚΩΝ καθηγητής ή καθηγήτρια ζητείται από Κέντρο Ξένων Γλωσσών, για μερική ή πλήρη απασχόληση, για την επόμενη σχολική χρονιά. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας για το Αγρίνιο και το Νομό μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/05/799.jpg

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.