Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 17:46

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή στον δρόμο Πάλαιρος – Μύτικας για την ποδηλατική διαδρομή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή της ποδηλατικής διαδρομής «MEDCYCLETOUR», κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Αστακού, την Κυριακή 5 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, αποφασίζεται ο περιορισμός των ορίων ταχύτητας και η προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων,  στην Επαρχιακή Οδό Βόνιτσας – Αστακού και στο τμήμα αυτής, μεταξύ της Δ.Κ. Παλαίρου και της Τ.Κ. Μύτικα (από το 15ο χλμ. έως το 35ο χλμ.), όπου θα διεξαχθεί η αθλητική εκδήλωση, την Κυριακή 05/05/2019 και από ώρες 10.00΄ έως 14.00΄.

H αθλητική εκδήλωση θα έχει ως αφετηρία την κεντρική Πλατεία της Τ.Κ. Παλαίρου (λιμάνι) και τερματισμό το λιμάνι της Τ.Κ. Μύτικα.Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Έναρξη ισχύος της απόφασης, την Κυριακή 05/05/2019 από 10.00΄ ώρα έως 14.00΄ ώρα.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 792 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.