Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:10 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 17:14

Προτροπή Κώστα Σπηλιόπουλου προς Νεκτάριο Φαρμάκη: "Σου συνιστώ να κατεβάσεις τις αφίσες σου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φιλική προτροπή προς το Νεκτάριο Φαρμάκη απευθύνει ο Κώστας Σπηλιόπουλος και του ζητεί να μεριμνήσει για το κατέβασμα των αφισών του που έχουν αναρτηθεί σε όλη την Περιφέφρεια.

Η πλήρης δήλωση Σπηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, «απαγορεύεται η ανάρτηση ή επικόλληση αεροπανώ, πανώ, αφισών και κάθε άλλου είδους υλικού προβολής, πέραν των χώρων που θα οριστούν για τους σκοπούς αυτούς, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 9 του ν.3023/2002. Ωστόσο, επιτρέπεται η ανάρτηση αφισών, µόνο στους χώρους αυτούς, καθώς και µέσα στο χώρο των εκλογικών κέντρων».

Παρά τη ρητή πρόβλεψη του νόμου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, έχει αναρτήσει αφίσες του κατά μήκος του δικού δικτύου της περιφέρειας αλλά και στρους δρόμους των πόλεων της περιφέρειας. Το γεγονός αυτό έχει γίνει αντιληπτό από τους συμπολίτες και γίνομαι αποδέκτης των διαμαρτυριών τους.

Απευθύνω φιλική προτροπή προς τον ανθυποψήφιο κ. Φαρμάκη, να μεριμνήσει  για το κατέβασμα των αφισών του και να τηρήσει το νόμο ώστε να κινούμεθα όλοι με ίσους όρους επικοινωνίας.

Πολύ περισσότερο που ο κ. Φαρμάκης εξαγγέλλει μια νέα αρχή για την Περιφέρεια. Έτσι την εννοεί; Ας θυμηθεί τουλάχιστον ότι ανήκει στη Νέα Δημοκρατία που παραδοσιακά σέβεται τη νομιμότητα».

 

Διαβάστηκε 528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/