Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 01:00

Γαβριηλίδης: «Στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός θα γίνει η δοκιμή του VAR»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη και μίλησε για την σημερινή σύσκεψη ενόψει τελικού αλλά και τη χρήση του VAR, τονίζοντας πως στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα θα γίνει η δοκιμή του συστήματος προκειμένου να φανεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89.4:

«Υπάρχει πιθανότητα για VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, έτσι λέει η ΚΕΔ τουλάχιστον. Είπανε ότι θα κάνουν ακόμη μια δοκιμή την Κυριακή στο ματς Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, για να δουν αν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Θα περιμένουμε μετά τη δοκιμή του VAR να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί. Με την προϋπόθεση ότι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φυσικά.

Είναι λίγες οι μέρες για τον τελικό, θα δουλέψουμε μέρα-νύχτα όμως για να προσπαθήσουμε να προλάβουμε. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να γίνει με κόσμο, αν και το θέλω. Η Πολιτεία μάλλον δεν θα το αφήσει».

sdna.gr

Διαβάστηκε 818 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.