Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 18:59

Δακοκτονία: 34 προσλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά η προκήρυξη, οι όροι και τα δικαιολογητικά για τους παγιδοθέτες. Ποιοι οι τομείς όπου προγραμματίζεται δακοκτονία.

Ανακοινώθηκε σήμερα η  πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας για την κάλυψη των αναγκών του Προγράμματος Προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2019, στους κάτωθι τομείς:

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα κατατάσσονται σε πίνακες με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας με την εξής σειρά:

1) Σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοί της (Α βαθμός εντοπιότητας).

2) Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου (Β βαθμός εντοπιότητας).

3) Ακολουθούν οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας (Γ βαθμός εντοπιότητας).

4) Έπονται οι μόνιμοι κάτοικοι των υπολοίπων Περιφερειακών Ενοτήτων της Χώρας (Δ βαθμός εντοπιότητας).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν Αίτηση που θα παραλάβουν από την ΔΑΟΚ, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,  στα γραφεία της υπηρεσίας (Διοικητήριο, Μεσολόγγι, πληροφορίες Φλούντζης Κων/νος, τηλ. 26313-61619, 6945855184).   

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσης στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Διοικητήριο, Μεσολόγγι) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Ι.Π.Μεσολογγίου.

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασης τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά την σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Σε περίπτωση μη εφαρμογής του Προγράμματος Δακοκτονίας σε έναν ή περισσότερους από τους παραπάνω αναφερόμενους «τομείς» η σύμβαση του εργατοτεχνικού προσωπικού που έχει προσληφθεί σε αυτούς του «τομείς» λύνεται αυτοδικαίως.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται, απασχολούνται για το υπολειπόμενο κατά περίπτωση χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Αναλυτικά η Προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 726 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.