Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 18:28

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Ο κος Κατσιφάρας μας κάνει πολιτικό εκβιασμό»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Εξαγγελίες που στήνει για προεκλογική καμπάνια» αποκάλεσε τα έργα που τώρα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται στην Δυτική Ελλάδα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης σε συνέντευξή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό MAX FM 93,4.

«Εμείς ψηφίζουμε θετικά γιατί θέλουμε τα έργα» δήλωσε ο κος Φαρμάκης «αλλά εκφράζουμε τις ενστάσεις μας ως προς τη διαδικασία αλλά και ως προς τη χρηματοδότηση η οποία δεν φαίνεται να υπάρχει. Δεν υπάρχουν δεσμευμένοι πόροι παρά μόνον υποσχέσεις της παρούσας κυβέρνησης και του κου Κατσιφάρα τόνισε ο κος Φαρμάκης. Συμπλήρωσε δε ότι έπρεπε να έχουν ήδη παραδοθεί έργα όπως η Πατρών – Πύργου, την οποία είχε υποσχεθεί ο κος Κατσιφάρας πριν πέντε χρόνια!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης συνεχίζει την περιοδεία του και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Δυτικής Ελλάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «πιστεύω στην πολιτική της κοινωνίας και όχι στην πολιτική του γραφείου».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κου Φαρμάκη εδώ:

 

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.