Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:35 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 18:46

Μεσολόγγι: ημερίδα για τις Μεσογειακές Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διοργάνωση Ημερίδας από το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου στην Αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην νομαρχίας στο κτίριο του διοικητηρίου της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.

«Παρακολούθηση Μεσογειακών Θαλάσσιων Προστατευόμενων Περιοχών: Λιμνοθάλασσες Μεσολογγίου-Κλείσοβας»

Το ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών) συνδιοργανώνει με τον Φορέα Διαχείριση Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου ημερίδα με θέμα:  «Παρακολούθηση Μεσογειακών Θαλάσσιων Προστατευόμενων Περιοχών: Λιμνοθάλασσες Μεσολογγίου-Κλείσοβας» την Τετάρτη 04  Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09.30 στην Αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην νομαρχίας στο κτίριο του διοικητηρίου της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι. Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Training Network for Monitoring Mediterranean Marine Protected Areas».

Τις εργασίες της ημερίδας θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Φορέα, κ. Περγαντής Φώτης, ενώ ειδικές εισηγήσεις θα κάνουν οι: κα Α. Νικολαΐδου Καθηγήτρια Θαλάσσιας Βιολογίας ΕΚΠΑ, κ. Ν. Προβιδάκης Βιολόγος, ΕΛΚΕΘΕ, κ. D. Cabana MSc Θαλάσσια Βιολογία, ΕΛΚΕΘΕ, κα K. Σιγάλα ΜSc Βιολόγος Ωκεανογράφος, κ. H. Φώσκολος Βιολόγος ΕΚΠΑ, κα E. Κυτίνου Βιολόγος, ΕΚΠΑ και κα Σ. Ρεϊζοπούλου Δρ. Θαλάσσιας Βιολογίας, Ερευνήτρια ΕΛΚΕΘΕ

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

gdfgdfgd

Διαβάστηκε 1773 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.