Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2019 19:49

Γιώργος Γάκης και Blues Diaries την Παρασκευή (3/5/2019) στην “Ανδρομέδα”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα θα ανοίξει Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΚΗΣ UNPLAGGED και θα συνεχίσει μαζί με τους BLUES DIARIES

Ο Γιώργος Γάκης είναι μια σπουδαία μορφή της ελληνικής rock σκηνής έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας. Σημαντικές στιγμές του είναι οι support εμφανίσεις του σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι: Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister και ο Uli Jon Roth, ενώ το 2010 έπαιξε με το συγκρότημα του support σε συναυλίες των Scorpions.

Οι BLUES DIARIES μια παρέα φίλων από το 2015 έχοντας ο καθένας τη δίκη του μουσική ιστορία και προερχόμενοι από διαφορετικούς μουσικούς δρόμους, βρέθηκαν κ άρχισαν να τζαμάρουν rhythmic blues και Funk … θα δώσουν το δικό τους στίγμα και θα διασκεδάσουν μουσικά όλους όσους βρεθούν στη σκηνή της Ανδρομέδας. Αυτή την Παρασκευή λοιπόν 3-5-2019 υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις με γνωστές διασκευές και με δικές τους Ροκ Εν Ρολ συνθέσεις με τον δικό τους bluesy, ξεχωριστό, ιδιαίτερο και φασαριόζικο τρόπο.

Η μπάντα αποτελείται από:
Τάσσος Κοντοπάνος – Κιθάρα/ Φωνή
Κωστής Πατσιαλός – Πλήκτρα
Νίκος Καλαμπαλίκης – Μπάσο
Κώστας Φραγκάκης – Τύμπανα
Brass Section: Σπύρος Κριάρης – Σαξόφωνο
Ηλίας Κοντοδήμας – Τρομπόνι

DOORS OPEN 21.30 τιμή εισιτηρίου 5€
Τηλ κρατήσεων 2641058830 6977803001

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 2210 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 15:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.