Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:37 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2019 19:41

Η Ε.Ο.Ε.Δ. κοντά σε ευάλωτες οικογένειες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρέδωσε πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια

Πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια παρέδωσε σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες της περιοχής η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Μεσολογγίου. Η δράση έγινε σε συνεργασία με την μπισκοτοβιομηχανία «ΚΟΥΤΕΡΗΣ».

«Στις Άγιες αυτές μέρες που όλοι ετοιμαζόμασταν για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, κάποιοι συνάνθρωποι μας είχαν το δικό τους Γολγοθά. Η ΕΟΕΔ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση διανέμοντας πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες είναι οικονομικά ευάλωτες! Αρωγό στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε την μπισκοτοβιομηχανία ΚΟΥΤΕΡΗΣ, η οποία προσέφερε απλόχερα τα πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια καθώς και την καλή της διάθεση. Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να την ευχαριστήσουμε δημόσια για την συνεισφορά της στις δύσκολες αυτές περιόδους! Χριστός Ανέστη» δήλωσε σχετικά ο Αρχηγός της Ομάδας, Διονύσης Τσιρόγλου.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.